Yardım ekranı kırık mi 9 nasıl sıfırlarım

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Eşimin kullandığı mi 9 ekrsnı kırıldı ve görüntü yok fakat cihaz çalışıyor. bu haliyle müşteri buldum fakat cihazı sıfırlamam gerekiyor. Nasıl yapabilirim. Daha önce rom vs attım bilgim var az çok

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Mi PC suite i deneyin bi belki olur. Telefonun ekranını yansıtıyor bilgisayara, resetleme seçeneği de vardı orda. Veya telefonumu bul özelliği açıksa bilgisayardan girip formatlanabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada recovery menüye gelin, tahmini olarak iki tuş basacaksınız muhtemelen. YouTube dan videolara bakarak yapabilirsiniz, oradan da resetlenebilir

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
fastboota alıp direk yazılım flashla istersen veya yerlerini ezbere biliyorsan recoveryden wipe atabilirsin görmeden
Eşimin kullandığı mi 9 ekrsnı kırıldı ve görüntü yok fakat cihaz çalışıyor. bu haliyle müşteri buldum fakat cihazı sıfırlamam gerekiyor. Nasıl yapabilirim. Daha önce rom vs attım bilgim var az çok
bu linkten telefonda açık olan hesapla giriş yaparak fidn my device özelliği aktif mi kontrol edin, aktifse direk burdan resetleyin. bu işlem sırasında telefonun açık ve internete bağl olması gerekmektedir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
isterseniz videodaki tuş hareketlerini taklit ederek resetlemeyi deneyebilirsiniz.

son çaremiz de mi flash, siz zaten biliyormuşsunuz rom kurma konularını. son çare olarak yeni yazılım atılabilir

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi PC suite i deneyin bi belki olur. Telefonun ekranını yansıtıyor bilgisayara, resetleme seçeneği de vardı orda. Veya telefonumu bul özelliği açıksa bilgisayardan girip formatlanabilir belki

Yada recovery menüye gelin, tahmini olarak iki tuş basacaksınız muhtemelen. YouTube dan videolara bakarak yapabilirsiniz, oradan da resetlenebilir

pc suite yükledim fakat cihazı bağladığımda cihazı görmedi. ayrıca yüklemem gereken driver vs bişey varmı görebilmesi için ?

fastboota alıp direk yazılım flashla istersen veya yerlerini ezbere biliyorsan recoveryden wipe atabilirsin görmeden

bu linkten telefonda açık olan hesapla giriş yaparak fidn my device özelliği aktif mi kontrol edin, aktifse direk burdan resetleyin. bu işlem sırasında telefonun açık ve internete bağl olması gerekmektedir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
isterseniz videodaki tuş hareketlerini taklit ederek resetlemeyi deneyebilirsiniz.

son çaremiz de mi flash, siz zaten biliyormuşsunuz rom kurma konularını. son çare olarak yeni yazılım atılabilir

google dan resetleyemiyorum çünkü eşim şifreyi hatırlamıyor. işin kötüsü kurtarma mailininde şifresi aynı :D şaka gibi. recovery denicem ama ekranı göremediğim için atıp atmadığını bilemediğimden riske atmak istemiyorum

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
pc suite yükledim fakat cihazı bağladığımda cihazı görmedi. ayrıca yüklemem gereken driver vs bişey varmı görebilmesi için ?

google dan resetleyemiyorum çünkü eşim şifreyi hatırlamıyor. işin kötüsü kurtarma mailininde şifresi aynı :D şaka gibi. recovery denicem ama ekranı göremediğim için atıp atmadığını bilemediğimden riske atmak istemiyorum

bence google kurtarma seçeneklerinden yardım almayı deneyin,olmazsa recoveryden tuş takımları ile reset attıktan sonra zaten titreşim sesleri gelir, olmadı bilgisayara bağlayarak doluluk oranı ve içindeki dosyalardan anlayabiliriz.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
bence google kurtarma seçeneklerinden yardım almayı deneyin,olmazsa recoveryden tuş takımları ile reset attıktan sonra zaten titreşim sesleri gelir, olmadı bilgisayara bağlayarak doluluk oranı ve içindeki dosyalardan anlayabiliriz.

bilgisayara ilk bağladığımızda dosya aktar modunu seçemediğim için doluluk oranın göremem.
recovery den denedim fakat twrp mi yüklü yoksa stock recovery mi bilmiyorum çünkü denedim ama olmadı
şimdilik fastboot moduna aldım fakat usb hata ayıklamayı açamadığımdan bu şekilde rom atabilir miyim onu da rom indiğinde birazdan deneyeceğim.

google kurtarma seçeneklerinden yardım almaya çalışıyoruz fakat kurtarma mailinin de şifresi aynı olduğundan onu hatırlamıyor. kadın aklı işte :/

fastboot olmazsa napıcam bilmiyorum

şöyle bir hata veriyor flashlamaya çalıştığımda

mi pc suite ile usb den bağladığım halde connect your device via usb diyor. acaba bir driver vs bişey mi yüklemem lazım ? ya da ne yapabilirim cihazı gösterebilmek için

usb hata ayıklamayı açamadığım için ne fastboot rom atabiliyorum ne de mi pc suite bağlayabiliyorum :/

Ekli dosyalar

• hata1.JPG
    hata1.JPG
    80,8 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
fastboot devices komutu verdiğinizde cihaz gözüküyor mu ?

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
fastboot devices komutu verdiğinizde cihaz gözüküyor mu ?

o komutu nasıl görebilirim ? yani ne yüklemem gerekiyor pc ye ? direk cmd açınca "fastboot devices" yazdığımda "
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file." hatasını veriyor.

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
o komutu nasıl görebilirim ? yani ne yüklemem gerekiyor pc ye ? direk cmd açınca "fastboot devices" yazdığımda "
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file." hatasını veriyor.
fastboot driverları yüklüyse fastbootun kurulu olduğu klasörde cmd başlatın.

isterseniz şu linkten setup indirip masaüstüne kurulumu seçebilirsiniz, fastboot dosyaları masaüstünde kurulmuş olur kolaylık sağlar

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
fastboot driverları yüklüyse fastbootun kurulu olduğu klasörde cmd başlatın.

isterseniz şu linkten setup indirip masaüstüne kurulumu seçebilirsiniz, fastboot dosyaları masaüstünde kurulmuş olur kolaylık sağlar

şu anda fastboot olarak görüyor fakat mi flash ile rom atacağım zaman "erase boot error" diye bir hata veriyor. sanırım bu cihazda bootloader kilidini hiç açmadım acaba ondan olabilir mi ?

şu anda fastboot olarak görüyor fakat mi flash ile rom atacağım zaman "erase boot error" diye bir hata veriyor. sanırım bu cihazda bootloader kilidini hiç açmadım acaba ondan olabilir mi ?

cihazın bootloader kilidini hiç açmamışım :( recovery mod ezbere yaptım. en son restart system dedikten sonra 5dk kadar bekleyip pc ye bağlandı sesi geldi.sanırım formatlayabildim cihazı

Oyla:
Üst Alt