Yardım Ekranı değişen Mi4 Telefonum Hk.

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi Mi4 telefonumu düşürdüm ve dokunmatik paneli bozuldu. 2 hafta önce Aliexpress'ten sipariş ettiğim Xiaomi Mi4 dokunmatik panelli lcd ekran geldi ve bugün arkadaşım aracılığıyla telefonuma montajı yapıldı. Gel gör ki telefonu açamıyorum. İşteki kabloda priz ve pc'den usb kablo aracılığıyla şarj etme suretine bana mısın demedi telefon. Açılmadı. Şu an evden orjinal Xiaomi kablosuyla denedim, manzara gene aynı. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kimi zaman sabit yanıyor. Pc'den telefona erişeyim dedim. Malesef devamlı bağlanıp düşer gibi tabir yerindeyse "konuşmada konuşamadan hattan düşmek" şeklinde durumla karşılaşıyorum.

Telefonun problemi nedir? Ne düşünüyorsunuz, ne yapabilirim?
Yardımlarınızı rica ederim.

Taurus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
HiddeNKinG,

Size özel mesaj yolladım. Önemli olan sorunun neden kaynaklı olduğunu bulmak, sonrasında gerekli parça sipariş edilir elbet.

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
HiddeNKinG casshern

Bugün telefonun batarya bağlantılarını tekrar çıkarıp taktım. Duvar şarjı akabinde powerbank üzerinden şarj ile denedim. Durum gene aynı. Kırmızı şarj ışığı göz kırpıyor, uzun süre şarjda kaldığında da şarj olmayı bırakıyormuş gibi kırmızı ışık kayboluyor.

Sorun bataryadaysa aliexpress'ten alttaki bataryayı sipariş edeyim. Araştırdım, sitedeki en referanslı arkadaş oluyor kendisi. Bir sorun da yok yorumlarda. : )

Hocam

Hocam telefonu açmaya çalıştığınızda titreşim yapıyormu batarya düşürmeden önce sağlam ise ekran ve dokunmatik flexi kablo ları kontrol edin tam takılmamış yada hasar görmüş olabilir nexsus 6 kamerayı değişim yaparken aynı sıkıntıyı yaşamıştık flexi kablolara hasar verdiğimiz için telefon açılmıyordu teknik servisde bataryayı ölçtürün yada anakarta enerji geliyormu gibi tanıdık teknik servis arsa bakabilirler batarya yada diger parçaları ona göre sipariş verirsiniz.nacizane tavsiyem

hocam görmeden incelemeden size bir çözüm sunmak zor

cınarım,

Telefonu açtığımda titreşim yapmıyor hocam. Telin dokunmatik ekranı kırıldıktan sonra dahi telefonu şarj edebiliyordum. Home, ses açma-kısma tuşları çalışıyordu. 3-4 kere sıfırdan şarj ettim telefonu yani. Dokunmatik ekran değişimi yapıldıktan sonra şarj problemi başladı. Telefona bakacak arkadaş, teknik servis öneriniz var mıdır? Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

HiddeNKinG,

Peki yardımcı olabilir misiniz? Telefonu size iletebilirim.
Şanssızlığın bu kadarı ki şahsi hattımla beraber kullandığım çift sim girişli iş telefonumun da ekranında durduk yere bozulma oldu. (Asus Zenfone 2 Laser) Bir anda telefonsuz kaldım. :D Annemin Google Nexus telefonuyla devam ediyorum iş telefonum değiştirilene kadar. :)

Hocam telefon aldım mi4 ekranı bozuktu servis gitti ekran değişimi yapıldı ama şarj etmiyor ilk aldığında ediyordu bozup yolladılar ben napiyim şimdi şarj kablosu başka telleri şarj ediyor neyi bozdu soktu bunlar telefon şarj olmuyor zar güç bir telefon aldım mahvedip yolladılar

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Hocam telefon aldım mi4 ekranı bozuktu servis gitti ekran değişimi yapıldı ama şarj etmiyor ilk aldığında ediyordu bozup yolladılar ben napiyim şimdi şarj kablosu başka telleri şarj ediyor neyi bozdu soktu bunlar telefon şarj olmuyor zar güç bir telefon aldım mahvedip yolladılar

Tekrar geri gönderin hocam

Oyla:
Üst Alt