Yardım Ekranı çalışmayan Mi 9 VERİ KURTARILABİLİR Mİ (Önemli soru rica olunur)

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Mi 9 umun ekranı anormal şekilde çalışmıyor cihazı bükersem çalışıyor ama bu seferde dokunmatik çalışmıyor.. EKRAN kilidi mevcut twrp girsemde aynı şifreyi istiyor.

Bu şekilde veri kurtarabilir miyim ? Yada sıfırlayabilir miyim tamamen ?
Bir diğer sorum cihaz şifreliyken herhangi yöntem ile tamir edildiğinde dosyalarıma erişim sağlayabilir mi teknik servis yada başka bir kişi.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ses kisma + guc tusuna basin fastboot moda girsin. Usb ile bağlayın. Pc den dosyalara girip alin hocam. Basit bir yol denemissinizdir diye düşünüyorum ama yazayim dedim.
Fastboot ekranında telefonun hafızasını göremezsiniz öncelikle bunu belirtmek lazım.

Telefonda şifre olması nedeniyle OTG üzerinden mouse bağlayıp kilidi açmadan herhangi bir işlem yapmanız çok zor. Şifreyi açabilirseniz bir çok farklı yöntemle dosyalarınızı alabilir/silebilirsiniz.
ADB komutlarıyla dosyalarınızı tek tek alabilirsiniz ama onlarca dosyada oldukça vakit alıcı bir işlem olacaktır. Onun yerine adb shell ile storage partisyonunun imajını alabilir/silebilirsiniz. Ama daha sonra bunu yeniden açmanız ya da o imajın içini okuyacak yöntemler bulmanız gerekecektir.
Uygulamalar yükleyerek telefonunuzu pc'den de kontrol edebilirsiniz. Ama uygulama yükleyebilir durumdaysanız zaten pcye bağladığınızda içindeki dosyaları alabilir/silebilir durumdasınız demektir.
Tüm bunlar yanında en basit yöntem Eğer TWRP'yi açabilirseniz PC'ye bağladığınızda telefondaki dosyalarınızı almak/silmektir.

Oyla:

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Fastboot ekranında telefonun hafızasını göremezsiniz öncelikle bunu belirtmek lazım.

Telefonda şifre olması nedeniyle OTG üzerinden mouse bağlayıp kilidi açmadan herhangi bir işlem yapmanız çok zor. Şifreyi açabilirseniz bir çok farklı yöntemle dosyalarınızı alabilir/silebilirsiniz.
ADB komutlarıyla dosyalarınızı tek tek alabilirsiniz ama onlarca dosyada oldukça vakit alıcı bir işlem olacaktır. Onun yerine adb shell ile storage partisyonunun imajını alabilir/silebilirsiniz. Ama daha sonra bunu yeniden açmanız ya da o imajın içini okuyacak yöntemler bulmanız gerekecektir.
Uygulamalar yükleyerek telefonunuzu pc'den de kontrol edebilirsiniz. Ama uygulama yükleyebilir durumdaysanız zaten pcye bağladığınızda içindeki dosyaları alabilir/silebilir durumdasınız demektir.
Tüm bunlar yanında en basit yöntem Eğer TWRP'yi açabilirseniz PC'ye bağladığınızda telefondaki dosyalarınızı almak/silmektir.

Ekrandan tepkime alamadığım için twrp den herhangi bir işlem yapamıyorum ne yazık ki.. Sizce verilerime nasıl ulaşabilirim ve silebilirim ? Bunu yapamayacaksamda servise gönül rahatlığıyla verebilir miyim verilerime ulaşılmaz diyerek

Oyla:

kingsman3342

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Note 6 Pro 32gb
Konular
0
Ekrandan tepkime alamadığım için twrp den herhangi bir işlem yapamıyorum ne yazık ki.. Sizce verilerime nasıl ulaşabilirim ve silebilirim ? Bunu yapamayacaksamda servise gönül rahatlığıyla verebilir miyim verilerime ulaşılmaz diyerek
Verileri kurtarmak mı istiyorsunuz silmek mi eğer silmek istiyorsanız bilgisayar üzerinden mi hesabınıza giriş yapıp cihazı silmeniz mümkün

Oyla:

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Verileri kurtarmak mı istiyorsunuz silmek mi eğer silmek istiyorsanız bilgisayar üzerinden mi hesabınıza giriş yapıp cihazı silmeniz mümkün
Bu şekildeyken cihaz erişebilirsem içindekileri almak ve silmek

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mouse ile işlem yapmayı denediniz mi? Denemediyseniz lütfen bunu deneyiniz. Dokunmatik sorunlarında en etkili ve basit çözüm budur. O olmadıysa, diğer paylaşılan yöntemler de olmadıysa profesyonel yardım almanız gerekiyor demektir. Olur-olmaz, yapılır-yapılmaz, orasını bilemem tabiki. Yapacak kişinin yeteneklerine ve tecrübelerine de bağlı biraz bu. Ben Xiaomi konusunda Zenex dışında kimseye güvenmem.
Bu şekilde servise verirseniz, onarım sonrası eğer yazılım yüklemezlerse elbetteki dosyalarınıza erişilebilir. Ama içindeki bilgilerle göndermek istemiyorum, ne yapalım giden gitmiş telefonu kurtaralım diyorsanız, Mi Flash ile Flash All seçeneğini seçerek rom yükleyebilirsiniz. Herşey silinecektir. Tabiki Google Play'de cihazımı bul servisini kullanarak, ya da kingsman3342 arkadaşımızın dediği gibi Mi Cloud üzerinden cihazı sıfırlamanız da mümkün.

Oyla:

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
Eğer USB hata ayıklama açık ise " " ile telefonunu PC üzerinden kontrol edebilirsin. Bu uygulama istediğin herşeyi yapabilirsin. :D

Tekrar hatırlatmak isterim, USB Hata ayıklama açık ise bu uygulama ile telefondaki oyunu PC'den bile oynayabilirsin. Direkt kontrol imkanı sağlıyor.

Oyla:

ibrahim198131

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
69
Vysor diye bir uygulama var pc ye indir, play store Dan telefonuna indir, kablo ile bilgisayarına bağla, gerekli izinler umarım yeterli gelir. Pcde telefonunun ekranini göreceksin ve telefonu pcde mause ile yönetebileceksin.
Adam telefonu kullanabilse niye playstoredan indirip kursun açar ekranın kilidini bilgisayarına aktarır verileri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vysor diye bir uygulama var pc ye indir, play store Dan telefonuna indir, kablo ile bilgisayarına bağla, gerekli izinler umarım yeterli gelir. Pcde telefonunun ekranini göreceksin ve telefonu pcde mause ile yönetebileceksin.
Adam telefonu kullanabilse niye playstoredan indirip kursun açar ekranın kilidini bilgisayarına aktarır verileri.

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet haklısın, dünyanın en saçma önerisi olmuş facepalm~~facepalm~~

Oyla:
Üst Alt