selamlar global redmi note 7 de böyle bir seçenek yokEn alttaki kısım kapalı olsunResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O eskidendi. Şimdiki telefonların sadece adı telefon. Aslında telefon özelliği olan cep bilgisayarları.Aynı kanıda değilim, telefonun temel amacı iletişim.
Bir sorum daha var cevaplaran sevinirim birisi beni aradiginda aramayi kabul etme yada reddetme ekranin yukarisinda cikiyor yani sag bas parmagimla acmam mumkun degil ayari varsa ayarinida bulamadim
Geliştirici seçeneklerinde "Kilit Ekranını Atla" diye bir seçenek var. Eğer o aktifse bu soruna sebep oluyor. Açıksa kapatıp tekrar dene.
Merhaba, bu durum bir sorun değildir. Telefondan bir işlem yapıldığı esnada, telefon çaldığında işleme engel olmaması için yukarıda popup olarak çıkar aramaGeliştirici seçeneklerinde "Kilit Ekranını Atla" diye bir seçenek var. Eğer o aktifse bu soruna sebep oluyor. Açıksa kapatıp tekrar dene.
Aşağıda çıkarmanın bir yolu var mı?Merhaba, bu durum bir sorun değildir. Telefondan bir işlem yapıldığı esnada, telefon çaldığında işleme engel olmaması için yukarıda popup olarak çıkar arama
Play storedaki dialer uygulamalarını deneyebilirsiniz. Sonuç alamazsanız root olmadan olmaz tahminimce. Root ile nasıl yapılır bilmiyorum.Aşağıda çıkarmanın bir yolu var mı?