- Adım
- Ali Erdi
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- İtfaiyeci
- Konular
- 50
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global kararlı
- Telefon Modeli
- Mi note 10 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selamün aleyküm herkese hayırlı geceler.
Bugün mi note 10 pro cihazı aldım.
Cihazı ilk aldığımızda( üzerinde bulunun üzerinde özelliklerin yazılı olduğu) jiletinden bahsediyorum en üstte mi note 10 pro yazıyor o yazı nasıl olduysa ekrana yapımıs.
Bunuda seramik ekran koruyucu taktıktan sonra fark ettim nano cam altına sıvı sürdüler acaba yazı ekrana geçtide bir şekilde sıvı yapıştırıcı ile mi çıktı ?
Jiletini şimdi ekrana koydum tam denk geldiği yerde bu yazı çok bariz belli olmuyor resmini çektim ama resimde belli olmuyor .
Ekranın en üstünde telefon kutuda iken jiletinde model yazan noktada bu yazı.
Sizce neden olur yada dediğim gibi olmus olabilirmi fikri olan varmı canımı sıktı akşam akşam bu konu.
Görüşleriniz çok değerli teşekkür ederim şimdiden.
Bugün mi note 10 pro cihazı aldım.
Cihazı ilk aldığımızda( üzerinde bulunun üzerinde özelliklerin yazılı olduğu) jiletinden bahsediyorum en üstte mi note 10 pro yazıyor o yazı nasıl olduysa ekrana yapımıs.
Bunuda seramik ekran koruyucu taktıktan sonra fark ettim nano cam altına sıvı sürdüler acaba yazı ekrana geçtide bir şekilde sıvı yapıştırıcı ile mi çıktı ?
Jiletini şimdi ekrana koydum tam denk geldiği yerde bu yazı çok bariz belli olmuyor resmini çektim ama resimde belli olmuyor .
Ekranın en üstünde telefon kutuda iken jiletinde model yazan noktada bu yazı.
Sizce neden olur yada dediğim gibi olmus olabilirmi fikri olan varmı canımı sıktı akşam akşam bu konu.
Görüşleriniz çok değerli teşekkür ederim şimdiden.