Yardım Ekranda Sorun Var!

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10
Bir kac seferdir kilidi açarken ekran cizik çizik oluyor tekrar kilidi kapat ac yapinca düzeliyor neyden kaynakli olabilir bu sorun?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
ben de en son global romdayım, ve ılk acılısta kılıt ekranı acılmıyor yukarı kaydırdıgımda,bıldırım cubugundan ayarları acıp gerı cıkıyorum ekranı acmak ıcın..ya kullandıgım temanın kılıt ekranı sorunlu ya da romla ılgılı bır bug var..(3 tane kılıt ekranı denedım hepsınde boyle)..sorunsuz rom yazılmadı sımdıye kadar hıcbır cıhaza..yazılabılecegını de sanmıyorum..zaten o yuzden custom rom ıslerını bırakım,dene dene hep aynı husran..cıhazın eksıklıklerını root,modul ve programlarla gıdermek en mantıklısı gelıyor bana..8=)..tabı bunlar sahsı fıkırlerım..smoking~~wait~~haha--..

Parmak izi okutun şifre ekranını öylede açar. Sorunun kaynağı tema. Çoğu temada bende aynısını yaşıyorum, şuan kullandığım temada bu durum söz konusu değil kaydırdığımda şifre ekranı geliyor ve ayrıca çok akıcı.

Oyla:

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10
O kadar şanslıyımdır yani :) Eee her seferinde şansımızdan kaçarsak yaşayamayız :)

Evet şaka bir yana sorun rom kaynaklı olduğu belli, o yüzden sizlere miuipro kullanmanızı öneririm 8=):D
Sureklo miui pro romu aramaktan bunalip gectim eu betaya

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Evet arkadaşlar bir tekzip yayınlamak istiyorum!!

Okumuşsunuzdur bir önceki mesajımda donanımsal kaynaklı olabilir diye
Bilgisine güvendiğim apple ve notebook servisi arkadaşımın beyanı üzerine yazıyorum :
Xiaomi Huawei gibi cihazlarda yazılım tam olarak stabil olmadığı için bizim önceliğimiz bu gibi durumlarda yazılım oluyor genelde yazılımsal kaynaklı donanımsalmış gibi görünen durumlar söz konusu olabiliyor böylelikle ama şu demek değildirki sıkıntı bir tek yazılımda, testte tabii tutulması gerekir ,
ama bu durum bir pc yada notebook da olsaydı ya ekran kartı idi yada ekran soketi dedi,
demem o ki cumadan sonra yeni güncelleme sonrası bakılacaktır derim

Oyla:

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10

Bilgisine güvendiğim apple ve notebook servisi arkadaşımın beyanı üzerine yazıyorum :
Xiaomi Huawei gibi cihazlarda yazılım tam olarak stabil olmadığı için bizim önceliğimiz bu gibi durumlarda yazılım oluyor genelde yazılımsal kaynaklı donanımsalmış gibi görünen durumlar söz konusu olabiliyor böylelikle ama şu demek değildirki sıkıntı bir tek yazılımda, testte tabii tutulması gerekir ,
ama bu durum bir pc yada notebook da olsaydı ya ekran kartı idi yada ekran soketi dedi,
Valla yorucu bir durum yazılım sıkıntısı.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Hocam, arkadaşınıza saygımız sonsuz, ancak şunu iddia ediyorum...Sayın Zenex hocam arkadaşınızı, Xiaomi yazılım ve donanım bilgisi ile 10 a katlar ve yaşı kadar çarpar...o nedenle siz rahat olun ve bizim için endişelenmeyin, Zenex hocamın dediği bana yeterlidir

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Parmak izi okutun şifre ekranını öylede açar. Sorunun kaynağı tema. Çoğu temada bende aynısını yaşıyorum, şuan kullandığım temada bu durum söz konusu değil kaydırdığımda şifre ekranı geliyor ve ayrıca çok akıcı.

oyle gıbı gelıyor bana da..100 tane tema denedım,adam gıbı bır tane bulamadım..zaten su tema ısını anlayamadım gıttı..indirip kurdugum temayı daha sonra kabul etmıyor 3.partı dıye..adam edemedıler su tema ısını..hıntlılere verdıklerı font ve bazı ozellıkler bızde yok..kılıt ekranına canlı duvar kagıdı atayamıyoruz hala..neyse kı baska markalarda olmayan pek cok ozellık mevcut pilavcıların romlarında..kaydırmalı ekran goruntusu alma,dpi degisimi,ekran vıdeosu kaydetme gıbı..bunlar bır nebze unutturuyor eksık ve aksak durumları..buna sukur dıyelım smirk~~

Oyla:

illetyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Öğretmen
Konular
15
Bir kac seferdir kilidi açarken ekran cizik çizik oluyor tekrar kilidi kapat ac yapinca düzeliyor neyden kaynakli olabilir bu sorun?

4 aydır Mi Max 3 kullanıcısıyım, bu problemle karşılaşmadım. Ekran kalitesi mükemmel değil ama idare ediyor. Böyle çizgiler olsaydı mutlaka görürdüm. Hiç uğraşmadan garantiye yollamanızı tavsiye ederim.

Ürünü düşürdünüz mü?

Oyla:

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Bende donanimsal dedim ama herkes de olmus neredeyse yazilimsal olmasi kaçınılmaz. Bende en kötüsünü düşünüyorum ama yani herkeste ayni sorun olamazki cok mantıksız.

Bazen herkeste aynı sorunlar peydah olabiliyor. Lenovo Vibe x2 lerin tamamında ekranın çok tıklaması sorunu donanımsal olarak kullanıcıların neredeyse %60 ında birden vardı.

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Çok yapıcı ve iç rahatlatıcı teşhisiniz için çok teşekkür ederim ama sizinle aynı fikirde değilim

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Donanımsal değil gibi duruyor. Benim hiç başıma gelmedi.

Oyla:

DonVito

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Bende lg g4 varken benim de basima gelmisti. Telefoncu ramden kaynaklı demişti ama bilemiyorum pek anlamam zaten

Oyla:
Üst Alt