Soru Ekrana gelen bildirimler uzun süre kaybolmuyor.

xerain77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdi
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.5 |
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ekranıma bu şekil gelen bildirimler, görselde gözüken gibi "Geliştirici olmanıza 4 adım kaldı." tarzı bildirimler (Çıkış yapmak için tekrar dokununuz vs.) ekranımdan uzun süre boyunca kaybolmuyor. Temayı değiştirdim, default temayı denedim değişiklik olmadı. Ayarları uzun süre karıştırdım fakat bu bildirimlere dair bir ayar göremedim. Çözümü konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• index.png
    index.png
    197 KB · Görüntüleme: 35

xerain77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdi
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Dediğimi yapın fakat ekran siyaha düşünce güç tuşuyla cihazı açın.

Pardon ben yanlış anlamışım ses açma ve güç tuşuna basılı tuttuğumda reboot ekranı geliyor, fakat reboot atarsam tüm dosyalarım silinecek mi? Silinecekse eğer bu işlemi nasıl geri alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Pardon ben yanlış anlamışım ses açma ve güç tuşuna basılı tuttuğumda reboot ekranı geliyor, fakat reboot atarsam tüm dosyalarım silinecek mi? Silinecekse eğer bu işlemi nasıl geri alabilirim

Ben yanlış okumuşum pardon, ses açma tuşuna basılı tuttuğumda reboot ekranı geliyor. Reboot atarsam tüm dosyalarım silinir mi? Silinmemesi için bu işlemi nasıl geri alabilirim
O ekranla işiniz yok, ordan çıkmak için yukarda dediğimi yapın ve cihaz yeniden başlamış olacak. Sorununuz çözüldü mü kontrol edin.

Oyla:

xerain77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdi
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Çözümünü bilen kimse yok mudur? :(

Oyla:

xerain77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdi
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Yarim saat falab ekranda mi kalıyor o yazı anlamadim hocam ben. Yoksa 5dk mi yoksa 5-6 saniye mi

Valla süresini tam olarak hesaplamam mümkün değil çünkü sürekli değişiklik gösterebiliyor. 1 dakika ve 5-6 dakika arasına kadar uzayabiliyor bu süre. Tuş kilidi yapsam dahi geçmiyor.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Valla süresini tam olarak hesaplamam mümkün değil çünkü sürekli değişiklik gösterebiliyor. 1 dakika ve 5-6 dakika arasına kadar uzayabiliyor bu süre. Tuş kilidi yapsam dahi geçmiyor.
Anladim hocam yazılımsal sorun. Benim aklima da sifirlamadan baska sey gelmiyor.

Oyla:

xerain77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdi
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Çözümünü ayarlardan buldum. Biraz zor oldu fakat, bu sorunu yaşayanlar için çözüm şu şekilde:

Ayarlar > Ek ayarlar > Erişilebilirlik > İşlem yapma süresi (Erişilebilirlik zaman aşımı) kısmından Varsayılan ayarı seçmemle birlikte sorun çözülmüş bulunuyor.

Oyla:

Tuncer bardak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuncer
Cihazım
Redmi
Konular
0
Çözümünü ayarlardan buldum. Biraz zor oldu fakat, bu sorunu yaşayanlar için çözüm şu şekilde:

Ayarlar > Ek ayarlar > Erişilebilirlik > İşlem yapma süresi (Erişilebilirlik zaman aşımı) kısmından Varsayılan ayarı seçmemle birlikte sorun çözülmüş bulunuyor.
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Bende de aynı sorun vardı. Bu şekilde çözüldü. Telefonu fabrika ayarlarına boşuna döndürmüşüm.

Herkese merhaba. Yansıtma problemi yaşayan var mı.cihazım Smart TV yi bulamıyor. Youtube yansıtma yapıyor. Bilgisayarım görüyor ama note 8 pro TV yi görmüyor. Video TV cast programı kullanarak bağlanabiliyorum. Direct yansıtmanın bir yolunu bilen var mı. Bu arada TV de wireless display yok. Yardım lütfen

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt