Yardım Ekran zor geliyor

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Arkadaşlar tuş kilidi açma tuşuna basınca geç geliyor ekran nedendir acaba.mi4 telefon

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Birde sanki telefon sıcakken ekran çabuk geliyor

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
acaba ekran kartı işlemcisimi yoksa normal işlemcisimi?
performans modunu açtım bide böyle deneyelim.
Bu söylediğiniz şey 2 gündür benimde başıma geliyor, cihaz mi4 rom: beta
son 2 güncellemedeki derin uykuya girme default ayarlarıyla ilgili bir problem zannedersem, miui pil tasarrufu özelliğinin default ayarlarından.
Derin uykusu biraz derin olmuş
Sıkıntı yapmayın, düzelir güncelleme geldikçe, beta rom kullanmanın cilveleri bunlar.
Yok illa kafayı taktım ben buna diyorsanız şu cümlenin geçtiği ayarı bulun 'miui uygulamanın pil kullanımını takip etmeyecek' ve işaretleyin. Normalde miui pil tasarrufu seçilidir default olarak. Uygulamaların pil kullanımını yönet diye bir kısım vardı oradaydı sanırım. Tüm uygulamalar için bunu yaparsanız birdaha yaşamazsınız.
Bu arada miui pil tasarrufu bölümünü iyice karmaşa haline getirmiş, pil kullanımını optimize et dediğimde gidip otomatik başlayan uygulamalarımın iznini kaldırıyor falan, sanki bu bir problemmiş gibi.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Bu söylediğiniz şey 2 gündür benimde başıma geliyor, cihaz mi4 rom: beta
son 2 güncellemedeki derin uykuya girme default ayarlarıyla ilgili bir problem zannedersem, miui pil tasarrufu özelliğinin default ayarlarından.
Derin uykusu biraz derin olmuş
Sıkıntı yapmayın, düzelir güncelleme geldikçe, beta rom kullanmanın cilveleri bunlar.
Yok illa kafayı taktım ben buna diyorsanız şu cümlenin geçtiği ayarı bulun 'miui uygulamanın pil kullanımını takip etmeyecek' ve işaretleyin. Normalde miui pil tasarrufu seçilidir default olarak. Uygulamaların pil kullanımını yönet diye bir kısım vardı oradaydı sanırım. Tüm uygulamalar için bunu yaparsanız birdaha yaşamazsınız.
Bu arada miui pil tasarrufu bölümünü iyice karmaşa haline getirmiş, pil kullanımını optimize et dediğimde gidip otomatik başlayan uygulamalarımın iznini kaldırıyor falan, sanki bu bir problemmiş gibi.

Öncelikle yorumun için teşekkürler bi deneyim dediğini

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Yalnız sen stabil romdan geçiş yaptığını söylemişsin, aynı sorun stabil romdadamı oluyordu, bak bu ilginç, beta kaynaklı değil o zaman, takipteyim.
Not: Bluetooth açık mı kullanıyorsun,ben sürekli bluetooth açık kullanmaya başladıktan sonra oldu.

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Yalnız sen stabil romdan geçiş yaptığını söylemişsin, aynı sorun stabil romdadamı oluyordu, bak bu ilginç, beta kaynaklı değil o zaman, takipteyim.
Not: Bluetooth açık mı kullanıyorsun,ben sürekli bluetooth açık kullanmaya başladıktan sonra oldu.
Yok kardeş bluetooth kapalı ince nokta şu uzun kullanım sonrası sıkıntı yok ama uzun ara verirsen zor geliyor.yani sanki araba gibi ısınınca sıkıntı yok

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Yine aynı değişen bişey yok

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Sorun tutarlı birşekildemi devam ediyor? Bende birkaç kez oldu ve geçti, sorun yok şu anda. Arkadaşlar sormuştu, daha önce işlemci saat hızlarına müdahale etmişmiydin? Global forumda bir bak meseleye, muhakkak yaşayanlar vardır.

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Sorun tutarlı birşekildemi devam ediyor? Bende birkaç kez oldu ve geçti, sorun yok şu anda. Arkadaşlar sormuştu, daha önce işlemci saat hızlarına müdahale etmişmiydin? Global forumda bir bak meseleye, muhakkak yaşayanlar vardır.

Kardeş Aynı hızda devam ediyor.hiçbir şeyede müdahale etmedim. böyle bi sorun yaşayan olsa müdahale ederdi gibi. hani sorunun neresinde olduğunu bilsem müdahale ederim ekranın darbe almasıyla ilgilimi acaba.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Kardeş Aynı hızda devam ediyor.hiçbir şeyede müdahale etmedim. böyle bi sorun yaşayan olsa müdahale ederdi gibi. hani sorunun neresinde olduğunu bilsem müdahale ederim ekranın darbe almasıyla ilgilimi acaba.
Olabilir,bilemiyorum...

Oyla:
Üst Alt