Yardım Ekran Yansitma.. Telefon ekran karartma

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.5.0 Global
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar iyi günler.. Telefondan misal bir film yada ne bileyim canli tv vs birsey acip tv ekranina yansitti mi haliyle saatlerce izliyorum, telefon ekranindada ekran acik o görüntü oynuyor, hangi surumdeydim o zaman bilemiyorum daha önce ekrana yansıttığım görüntü ilerlerken telefon ekrani kararıyor tuşları kilitliyor ama tvde görüntü devam ediyordu buda telefonun sarj yemesi ve bosa acik kalmasini engelleyerek güzel birseydi
Konunun ozeti : telefonu tv ye yansittigimda telefon ekranin kapanip tvde açtığım seyin oynamasını istiyorum ek programlarla olur mu? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes var forumda hayrına birisi şuraya baksa ramazan mübarek gün dua etsek bizde size, telefonda film açıyorum tv ynsitiyorum telefonun ekranida açık kalıyor sarji falan bitirecek deli oldum ya

Son düzenleme:

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
Konuyu merakla takipteyim. Gelecek cvplar sayesinde bende ögrenmiş olurum bu olaya hakim olmayi

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlarda yansıt seçeneği içinde var sanırım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yok hocam Global 10.3.5.0 surumundeyim karıştırdım herseyi ben gece ama bi ayar yok malesef, ekstra miracast gibi vs hangi programlarla çözebiliriz bu durumu bilgisi olan arkadaşlar lütfen???

Son düzenleme:
Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Up

Arkadaşlar Allah rızası için birisi şuraya bir baksın yardim etsin ya

Yok ya yok telefon ışığı bile kısmıyor misal youtube video acıyorum hem telde oynuyor hem tvde, telde görüntüyü kapatip tv de görüntü oynama devam etmesi lazim ya bunu hangi ayarla programla yapacağız lütfen yardimci olun ahali

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Hocam ayarlara gelip arama yerine yansıt yazın
Orda çıkacak yansıt ayarları

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Hocam ayarlara gelip arama yerine yansıt yazın
Orda çıkacak yansıt ayarları
Resmi attım bakabilirsin hocam miui global 10.3.5.0 bu sürümde yok sizin miui 11 sürüm olmasi lazim onda var, ve bunun icin nefret ettiğim miui 11 geçemem yani, bunu programla halledebiliriz ama kim yardımcı olacak işte onu bekliyorum amansizca şurada?

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Resmi attım bakabilirsin hocam miui global 10.3.5.0 bu sürümde yok sizin miui 11 sürüm olmasi lazim onda var, ve bunun icin nefret ettiğim miui 11 geçemem yani, bunu programla halledebiliriz ama kim yardımcı olacak işte onu bekliyorum amansizca şurada?
Şu uygulamayı deneyin hocam

Oyla:

oguz6nsoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
Mi 9T.
Konular
5
Hocam dediğiniz konuyu şuan ben de farkettim. TV veya cast aracından dolayı olmuyor. Kendi evimde yeni model bir TV var yansıtma sorunsuz. Ama eski bir Vestel TV var "kablosuz Erkan" menüsünden açınca bildirimleri kapat seçeneği yok ama görüntülü yansıtılıyor. Ayrıca mi 9t cihazımın "mi yansıtı" aktif olmuyor açtığımda arama yapmıyor

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Şu uygulamayı deneyin hocam
Yok hocam kararmiyor ekran sanirim başkada yardimci olabilecek kimse yok artik bu forumda..! Telefonun kendi yansitma apk sini flashlayalbiliriz vs vs ama bir çözüm sunan sunabilecek yok ki arkadaş

Hocam dediğiniz konuyu şuan ben de farkettim. TV veya cast aracından dolayı olmuyor. Kendi evimde yeni model bir TV var yansıtma sorunsuz. Ama eski bir Vestel TV var "kablosuz Erkan" menüsünden açınca bildirimleri kapat seçeneği yok ama görüntülü yansıtılıyor. Ayrıca mi 9t cihazımın "mi yansıtı" aktif olmuyor açtığımda arama yapmıyor
Ben sizi anlamadim sahsen, biz ekran karartma olayindan bahsediyorduk sizinde farkli sorun var sanırım

Oyla:
Üst Alt