Çözüldü Ekran süsleri nasıl yapıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Asln
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 44
  • Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum nedir
Telefon Modeli
Mi5splus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
1 senedir telefonumda guncelleme ile gelen bir degisiklik disinda süslü bir seye sahip olamadim. Forumu gezdigim zaman bendeki kutulardan sizdede var fakat (mesela sizinkiler galeri kutusu örnek) cicek var üstünde. Yapmak istesemde sizin bilginize sahip degilim. Root denen seyler var burada. Yazılar kodlar.. Imkansiz anlamak. Baska bir çaresi yokmu?

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Simdi şöyle bir durum var. Launçer nedir diye okurken, yaninda onu anlatmaknicin bounçer yada birick yada rom diye laflar geçer. Birisi. Nedir diye bakarken nediri dahada karistiran bir aciklama vardir. Bu ayni tıp gibi. Bademcik nedir nersem bogazimdaki iki tane topik diye mi. Anlatirim? Yoksa nete mi. Bakayim, adı bademcik bile degil yaninda milyon. Aciklama.. Latince bir dunya. Sizin islerde boyle yani. Birisi eline alacak bu telefonumu yapacak yani. Gerisi beni. Aşar. Iyiki uye oldum neler varmis meğersem :)
Bu daha karlı dağın görünen kısmı sizin yapmaya çalıştığınız şey çocuk oyuncağı bu işlere bulaştıkça daha çok uğraşası gelir insanın dikkat bağımlılık yapabilir :)

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Yapamam diyorsanız niçin merak ediyorsunuz? Güzel türkçemizde bu duruma uygun güzel bir söz vardır
Elinizin hamuruyla erkeğin işine katılmayın...
Ne kadar ayıp bir uslup. Kınıyorum kaba.
Sopa filan da olsa ordan buraya firlatirsiniz heralde. Yapamam deyip te konu acmadim ben. Konu actim yapamayacagimi aadim cok arkadas anlatti öyle anladim. Hem ne yakışık olmayan seybu erkek isi hamuru. Yokmu size iki laf edecek biri burda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha karlı dağın görünen kısmı sizin yapmaya çalıştığınız şey çocuk oyuncağı bu işlere bulaştıkça daha çok uğraşası gelir insanın dikkat bağımlılık yapabilir
Evet ogrenmekte niyetinde degilim. Cok. Zormus. Ayrica nazik mesajlar icin. Tesekur. Ederim.

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Kızacak siniz ama, launcer nedir ikon nedir.anlamadim.ikinci dediginize bakıyorum hep. Cince yazıyor istedigim. Seyi kullanamıyorum yapamıyorum.

Cok zor... Seyrettim. Zor bu isler. Yapamam. Bu iş bi meslek resmen.
Launcher ları basit bir dille anlattığım metne alttaki bağlantı ile ulaşabilirsiniz.
Soru - Miui ve android

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Merhaba

Launcher
Android ekosistemi, açık kaynak kodlu bir ekosistem. Bu yüzden pek çok Android cihaz üreticisi, akıllı telefon ve tabletlerini özelleştirmek için farklı arayüzler tasarlıyor. Bu arayüzlere launcher adı veriliyor.

İkonlar
Bir miui cihaza sahip iseniz, Temalar uygulamasından birçok temayı ücretsiz edinebilir, uygulayabilirsiniz.

Root
Android sistemindeki tüm dosyalara erişim kazanmanızı sağlar. reklam engelleyiciler, bazı uygulamalar, önceden girilmiş wifi şifrelerini öğrenmek root'un faydalarındandır.

Rom
Editlenmiş(düzenlenmiş) işletim sistemi diyebiliriz. Aosp ve Miui romlara forumumuzdan ulaşabilirsiniz.

Lütfen okuyunuz.
Sıkça Sorulan Sorular

İyi günler.

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Ne kadar ayıp bir uslup. Kınıyorum kaba.
Sopa filan da olsa ordan buraya firlatirsiniz heralde. Yapamam deyip te konu acmadim ben. Konu actim yapamayacagimi aadim cok arkadas anlatti öyle anladim. Hem ne yakışık olmayan seybu erkek isi hamuru. Yokmu size iki laf edecek biri burda.

Evet ogrenmekte niyetinde degilim. Cok. Zormus. Ayrica nazik mesajlar icin. Tesekur. Ederim.

Çok haklısınız ağzına biber sürmek lazım:)
Neden lafı uzatiyorsunuz? Onu yapamam bunu yapamam. O zaman temalara girip, beğendiğiniz bir temayı yükleyip kullanacaksınız. Bunun üstü malesef sizi aşıyor. Temalar dışında tüm istediğiniz özellikler %99 root ister.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt