Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stock MIUI 11.0.4 çünkü bu rom daha hızlı ve akıcı geliyor bana . Diğerleri lag yapıyor kasma yapıyor ve arayüzleri değişiklik yapmışlar . Simgeler vs degistiriyorlar hoşuma gitmiyor .
Stock MIUI 11.0.4 çünkü bu rom daha hızlı ve akıcı geliyor bana . Diğerleri lag yapıyor kasma yapıyor ve arayüzleri değişiklik yapmışlar . Simgeler vs degistiriyorlar hoşuma gitmiyor .
İyi olmasına iyi de simgeleri hoşuma gitmiyor stock MIUI simgeleri daha güzel . Tema ile cozeyim dedim ama Chrome YouTube gibi uygulamaların simgeleri düzelmiyor . Ayrıca bildirim panelindeki parlaklık yeri küçültülmüş . İstediğim şekilde kaydiramiyorum küçük olduğu için . Ayrıca lag vs var nedendir bilmiyorum benim cihazlami alakalı acaba . Ana ekrandayken sağa sola kaydirirken akıcı değil takılıyor.
İyi olmasına iyi de simgeleri hoşuma gitmiyor stock MIUI simgeleri daha güzel . Tema ile cozeyim dedim ama Chrome YouTube gibi uygulamaların simgeleri düzelmiyor . Ayrıca bildirim panelindeki parlaklık yeri küçültülmüş . İstediğim şekilde kaydiramiyorum küçük olduğu için . Ayrıca lag vs var nedendir bilmiyorum benim cihazlami alakalı acaba . Ana ekrandayken sağa sola kaydirirken akıcı değil takılıyor.
Bende sizin tavsiyenizle masik x'e geçtim. Ama altı altı buçuk saatten fazla ekran süresi alamıyorum. Yaptığınız ekstra bir ayar var mı bende uygulamak isterim.(telefonum mi 8)
Hocam mi 8 için normal ben de 7 ile 9 saat arası alıyorum benim batarya sizden büyük ayrıca işlemci de performans için değil pek harcamiyor ve oyun oynamıyorum ben belki magisk modülleri faydası vardır energized fde gms yüklü birde bunları yükleyip deneyin
Hocam mi 8 için normal ben de 7 ile 9 saat arası alıyorum benim batarya sizden büyük ayrıca işlemci de performans için değil pek harcamiyor ve oyun oynamıyorum ben belki magisk modülleri faydası vardır energized fde gms yüklü birde bunları yükleyip deneyin
Peki hocam teşekkür ederim. Hazır yakalamışken bişey daha sormak istiyorum masik x'e yeni sürüm geldiğinde kurulumu nasıl yapmalıyım?(masik x dendiğinde her yerde sizi görüyorum bilginiz vardır diye düşündüm
Peki hocam teşekkür ederim. Hazır yakalamışken bişey daha sormak istiyorum masik x'e yeni sürüm geldiğinde kurulumu nasıl yapmalıyım?(masik x dendiğinde her yerde sizi görüyorum bilginiz vardır diye düşündüm
Sanki biraz bana diss atmissin Parlakligim %20 civari, ucak modunda harcamaz demissin, diziyi youtube girip izliyorum wifi ile. YoutubeGO ile indirip ucak modu almiyorum. Ayriyetten google play da ki dizi uygulamalarinida kulaniyorum. Blue TV, puhu tv .. vs. O an ki ruh halimde ne varsa. "Arada sarj edersen boyle olur" gibi birsey gelecegini de tahmin etmistim. Bunlarin simdilik yeterli olacagini dusunuyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O kadar şarj etmeme ragmen aldığım süreye bakın . Rezalettt
Masik ve mi roomda çok iyiydi onlarda arayuzlde ufak değişiklikler yapmışlar hoşuma gitmedi . Mesala parlaklık çubuğu küçültülmüş vs ve geçişlerde kasma oluyo .
Yine iyisin haline sukret. Senin aldigin sureyi %20 sarjlarda alanlar var Gun icerisinde mobil veri de kullaniyorsan gayet normal. Mobil veri sarji fazla tuketiyor.