İlk 3 görüntü orta ölçekli web gezintisi ., Video izleme , wifi ve 4,5 g internet bağlantısı karışık kullanim, Telefon gorusmesi arkada watshap,Facebook,Instagram kullanımı ve bildirimlerle birlikte elde ettiğim kullanım değerleri.
2. 3 resim de Google haritalar , web kullanım ve biraz daha yoğun telefon görüşmesi ve beinslort Beşiktaş maçının 70 dk kismini izlememe ek olarak ilk yazdığım kullanım içerikleriyle birlikte elde ettiğim değerleri içermektedir.
Mümkün mertebe ekran parlakligim %30 - 40 civarı tutuyorum. Arka planda çalışan programlardan sürekli kullanılmayanları, ayarlardan pil kullanımını tasarrufta tutuyorum veri bağlantılarını sınırlıyorum.
Telefonu Kurban bayramindan önce aldım. Note 7 yi ilk aldığımda bataryayi mağaza personelinin yönlendirmesiyle tamamen bitirdim telefon kapandıktan sonra %100 Şarz ettim. Bu tür pil kullanımını aldığım günden beri 3 Kere tekrarladim.
Konuyu açan arkadaşa ve pil kullanımını merak edenlere söyleyebileceğim yegane bilgi ; Kullanım aliskanliklari gerçekten batarya süresini etkiliyor. Konuya inşallah biraz ışık tutabilmisimdir. İyi geceler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi