Yardım Ekran süresi

Befall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin Nazill
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
4
Arkadaşlar merhaba,son eu rom güncellemesinden sonra(8.10.11)ciddi bir ekran süresi kaybı yaşadım ve batarya bir günü çıkaramamaya başladı.Sizde ekran süreleri ne halde SS lerinizi atarsanız sevinirim ve bunu düzeltmek için illa downgrade atmalımıyım ama onla uğraşmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Not:Bundan önce 6-7 saat arasında alıyordum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gkh__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mii8se
Konular
5
yanlız bu aralar gene ekran süresi azaldı. aynı rutin şekilde kullanımım devam ediyor. tabi arada program yüklemelerim olur. tahminimce arka planda çalışan programlar şarjı bitirmeye başladı galiba. 5 saat ve ya 4,5 saatlere düştü ekran süresi..
Çok kötü yaa note5 varken pubg oynasam bile akşam 22:00 gibi hala %30larda kalıyordu şajz ben anlamadım bu işi ne yüklesem napsam acaba

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
açıkçası ne desem bilemedim. şöyle adam akıllı stabil şekilde çalışacak rom çıkmadı. ya da biz memnun değiliz.. başkaları memnun olabilir.

Oyla:

Gkh__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mii8se
Konular
5
açıkçası ne desem bilemedim. şöyle adam akıllı stabil şekilde çalışacak rom çıkmadı. ya da biz memnun değiliz.. başkaları memnun olabilir.
Ya bu telefonunlarla iç içe olan ve satışını yapan bir tanıdığım var ona gidip hangi sürüm kullanıyor yada ne yükleyip satışa sunuyor ona bakıcam artık birtek o kaldı

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Ya bu telefonunlarla iç içe olan ve satışını yapan bir tanıdığım var ona gidip hangi sürüm kullanıyor yada ne yükleyip satışa sunuyor ona bakıcam artık birtek o kaldı
sonucu yaz ok

Oyla:

qiuuip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
12
Şimdi konuyu canlandırıyım biraz note5 den sonra gene mi8se ile devam edicem şarj fazla gidiyor ve twrp telefonumda yüklü geldi onunlada uğraşmıycam inşallah rom olarak kullanmam gereken nedir sizce bayadır andıroid kullanmadım ve bu işlerin üstesinden gelip bi sağlam sorunsuz pil süresi iyi rom arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuna bakarmısınız iphoneden beter yaa|(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben mi8se de en aza 5 rom kullandım. Revolution OS 8.10.25 sürümü güzel fakat yeni sürümünde çok fazla şarj sorunu var. Sorun yaşamiyim ve güncelleme alsın sorunsuz olsun diyorsan eu stable yüklemelisin. Eu stablede şuan tek sorun bildirimler bildirim çubugunda gözükmüyor. Ben şuan eu beta kullanıyorum 6.5 saat ekran süresi alıyorum telefon %11 kala. Biraz şarj sıkıntısı var fakat ben oyun oynamadığım için rahat 24 saatten fazla yetiyor bana yani 2. günü şarja takıyorum.

Oyla:

Gkh__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mii8se
Konular
5
Bende ki en iyi olanı imiş yapıcak bişey yok bu şekilde kullanıcaksın dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mi8se de en aza 5 rom kullandım. Revolution OS 8.10.25 sürümü güzel fakat yeni sürümünde çok fazla şarj sorunu var. Sorun yaşamiyim ve güncelleme alsın sorunsuz olsun diyorsan eu stable yüklemelisin. Eu stablede şuan tek sorun bildirimler bildirim çubugunda gözükmüyor. Ben şuan eu beta kullanıyorum 6.5 saat ekran süresi alıyorum telefon %11 kala. Biraz şarj sıkıntısı var fakat ben oyun oynamadığım için rahat 24 saatten fazla yetiyor bana yani 2. günü şarja takıyorum.
O zaman maceraya gerek yok devam böyle

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek