Soru Ekran Süresi ve Pil Kullanımı

poyrazbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poyraz
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Arkadaşlar telefon 7 aylık. Rootsuz, standart miui11 sürümünü kullanıyorum. Tüm optimizasyonları yaptım ( arka plan etkinliklerini kısıtlama, bluetooth/gps kapalı tutma vs.) ancak 10 saatten fazla ekran süresi alamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Pil kullanım detaylarını ve fotoğrafları paylaşıyorum.

Kalan Şarj %6
Ekran Süresi: 10 Saat 2 Dakika
Son Şarj: 21 Saat 10 Dakika

(Pil tasarrufu hiç açılmadı.)

%60 wifi
%40 mobil veri

1.30 saat Facebook'ta video ve gezinti
59 dakika Whatsapp (20 dakikası sesli arama, 8 dakikası görüntülü arama)
43 dakika Oyun ( Clash Royale)
35 dakika Sesli Arama
34 dakika Chrome
6 dakika Instagram
Geri kalanı da normal gezinti birkaç uygulamada.

Ekli dosyalar

• pil_1.jpeg
    pil_1.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 123
  • pil_2.jpeg
    pil_2.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 139

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
bu civarlarda alıyordum bende note 7 kullanır ken ekranı

Oyla:

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Android sistem %18 değeri yüksek değer. Launcher kullanıyorsanız devre dışı bırakmanızı öneririm

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Pil performansı cok kotu telefon 1 aylık redmi note 8 garantili ne yapmalıyım yardim edin lutfen
Redmi note 8 konularına gel hocam oralarda flash rom atma islerini bir kac gün arastir iyice öğren bak sonra rom değiştirme işine gir ama kendinden iyice emin ol tamam harfiyen anlatılanlari yaparım dersen gir bu işede sonra cihazi brick falan yapma, önce bootloder kilidi acma islemine bak 1 hafta süre alacaksin o 1 hafta beklerken flashlama işlerini okursun forumda yaparsin yani, ekran süreniz gercekden berbat ötesi sanirim global 11.0.8.0 sürümü var, bak örnek ben india miui 10.3.3.0 romundayim surelerimi atayim bakin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Murat 197640

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Pil performansı cok kotu telefon 1 aylık redmi note 8 garantili ne yapmalıyım yardim edin lutfen
Redmi note 8 konularına gel hocam oralarda flash rom atma islerini bir kac gün arastir iyice öğren bak sonra rom değiştirme işine gir ama kendinden iyice emin ol tamam harfiyen anlatılanlari yaparım dersen gir bu işede sonra cihazi brick falan yapma, önce bootloder kilidi acma islemine bak 1 hafta süre alacaksin o 1 hafta beklerken flashlama işlerini okursun forumda yaparsin yani, ekran süreniz gercekden berbat ötesi sanirim global 11.0.8.0 sürümü var, bak örnek ben india miui 10.3.3.0 romundayim surelerimi atayim bakin
Ben yapamam garanti bozulmazmi

Ekli dosyalar

• IMG-20200509-WA0002.jpg
    IMG-20200509-WA0002.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG-20200509-WA0001.jpg
    IMG-20200509-WA0001.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG-20200509-WA0000.jpg
    IMG-20200509-WA0000.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 20
Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Ben yapamam garanti bozulmazmi
Hocam benim bu 7.belki redmi note 8 cihazim hepside garantiliydi bunuda 1 ay olmadim daha alali mi turkiye garantili ama dayanamazdim bu pil durumuna yemisim garantisini 6 saat ekran süresi almak nedir bu cihazda, ilk çıktığında bu cihaz ben ilk cihazimda 14 ila 20 saat arasi ekran süresi aliyordum suanda gelen cihazim 11 sürümü vardi 6.7 saat ekran süresi cihazi zorlamasan 8 saat aliyordun simdi actim kilidi gectim 10 sürümüne cihazi zorluyorum 10 saati asıyorum her halukarda rom belki oturtukda eskisi gibi 14 ila 20 saat arasina cikmak hedef kisaca kullandığınız cihazin pil performansi aslinda bu değil bunu güncelleme ile maf ettiler

Oyla:

Murat 197640

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Garanti si yapmben
Hocam benim bu 7.belki redmi note 8 cihazim hepside garantiliydi bunuda 1 ay olmadim daha alali mi turkiye garantili ama dayanamazdim bu pil durumuna yemisim garantisini 6 saat ekran süresi almak nedir bu cihazda, ilk çıktığında bu cihaz ben ilk cihazimda 14 ila 20 saat arasi ekran süresi aliyordum suanda gelen cihazim 11 sürümü vardi 6.7 saat ekran süresi cihazi zorlamasan 8 saat aliyordun simdi actim kilidi gectim 10 sürümüne cihazi zorluyorum 10 saati asıyorum her halukarda rom belki oturtukda eskisi gibi 14 ila 20 saat arasina cikmak hedef kisaca kullandığınız cihazin pil performansi aslinda bu değil bunu güncelleme ile maf ettiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti si yapmben
Ben beceremem bu islemleri telefonda sorun yada arıza olabilirmi

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Garanti si yapmben
Onuda arastir geri kilidi kapatirsin garantine sorun olmayabilir ama dedigim gibi bu cihaz bu cihaz degil abi benim bu cihazlar ilk çıktığında almistim ben o zamanlar miui global 10.3.5.0 yada 10.3.2.0 sürümü ile geliyordu 14 ila 20 saate yakin ekran süresi alirdin söyle söyleyeyim ekran süresi şöyle bir ekran süresi ki gece saat 12 sarj %45 bu sarj bana yarinda yeter ama ne olur ne olmaz bitirip sarja takayim dedim pugb gece 12 de açtım hic kapatmadan sabah 7 oldu daha sarj %7 lerde geziyor oyun esnasinda youtube falan arka planda müzik actimda sabahin 8 ine dogru zor bitirdim, bunu 100 de 100 sarj ile hadi simdi yapın bakalim bi elinizdeki sürümle

Oyla:

Murat 197640

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Onuda arastir geri kilidi kapatirsin garantine sorun olmayabilir ama dedigim gibi bu cihaz bu cihaz degil abi benim bu cihazlar ilk çıktığında almistim ben o zamanlar miui global 10.3.5.0 yada 10.3.2.0 sürümü ile geliyordu 14 ila 20 saate yakin ekran süresi alirdin söyle söyleyeyim ekran süresi şöyle bir ekran süresi ki gece saat 12 sarj %45 bu sarj bana yarinda yeter ama ne olur ne olmaz bitirip sarja takayim dedim pugb gece 12 de açtım hic kapatmadan sabah 7 oldu daha sarj %7 lerde geziyor oyun esnasinda youtube falan arka planda müzik actimda sabahin 8 ine dogru zor bitirdim, bunu 100 de 100 sarj ile hadi simdi yapın bakalim bi elinizdeki sürümle
Kime yaptiracam bunu bir arastirayim
Garanti işlem yapmazmi garantiye gondersem

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Kime yaptiracam bunu bir arastirayim
Garanti işlem yapmazmi garantiye gondersem
Sürüm düşürme pek yapmayabilir garanti sallar geçer, bi arastir aslinda yaparsiniz ama emin olamıyorsanız kendinizden bulasmayin kesinlikle hocam cihazi çöp edersiniz canınız çok sıkılır benim bir cihazim çöp oldu şahsen garanti bile yapamadı valla onuda göz önünde bulundurun lütfen, her halükarda suandada 1 günü çıkartır size cihaz çok emin degilseniz kendinizden bosverin buda yeterli gelir size, kafanizi takmayin fazla insan sonra kafayı yiyor valla

Oyla:

Murat 197640

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Sürüm düşürme pek yapmayabilir garanti sallar geçer, bi arastir aslinda yaparsiniz ama emin olamıyorsanız kendinizden bulasmayin kesinlikle hocam cihazi çöp edersiniz canınız çok sıkılır benim bir cihazim çöp oldu şahsen garanti bile yapamadı valla onuda göz önünde bulundurun lütfen, her halükarda suandada 1 günü çıkartır size cihaz çok emin degilseniz kendinizden bosverin buda yeterli gelir size, kafanizi takmayin fazla insan sonra kafayı yiyor valla
Servise gondersem olma ihtimali ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servise gondersem olma ihtimali ne
Servis sadece format mi atar buda düzeltimi kafam karman çorman oldu telefonu da eşime yeni aldım benim telefon redmi 5 plus kral telefon

Oyla:
Üst Alt