Yardım Ekran süresi sorunu

Solitude

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferid
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Reception
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6.0 kararlı
Telefon Modeli
Redmi 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba dün güvenlik uygulamasını (4.2.5 sürümüne) güncelledim ve ekran süresi kafamı karıştırdı normalde 10 saat ekran süresi alarken bu sürümde 5 saat de takılı kalıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Attığınız görüntü genel olarak birşey ifade etmiyor. Ancak güncellemelerden sonra aşırı bir düşme varsa önbellek temizliği yada format iyi gelecektir.

Ayrıca bu ekran görüntüsü bana birşey ifade ediyor. Benim cihaz 32 dk değil %2 şarj kaybetmek %8-10 giderse şükür ediyorum. haha--

Oyla:

Solitude

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferid
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Reception
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni yanlış anladınız hocam demek istediğim eski sürümde ekran a girerek ekran süremi göre biliyordum son güncelleme çok gereksiz özellik var etkinleşdir ve yedek bunları tam olarak anlamış değilim

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Beni yanlış anladınız hocam demek istediğim eski sürümde ekran a girerek ekran süremi göre biliyordum son güncelleme çok gereksiz özellik var etkinleşdir ve yedek bunları tam olarak anlamış değilim
Hocam yanlış tercüme edilmiş. Etkinleştir yazan aslında Etkin süre demek yani ekran süreniz , yedek yazan da cihazın ekran kapalıyken geçen süre. Toplam süreyi ise ikisinin toplamımdan buluyorsunuz.

Oyla:
Üst Alt