- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 6
İlk aldığımda %70'de 4 saat ekran süresi aldım 1 saati pubg idi. Şuan aradan 1.5 ay geçti ve %70de hiç oyun felan oynamadan 2.30 saat ekran süresi alıyorum. Sorun nedir nerededir anlamadım bir türlü. Forumda bakıyorum 4000mah ve altı modellerde bile totalde 12 saat vs. alıyorlar. Bu telefonda 5260mah pil var ama 8-9 saat alıyorum. Format atmadan önce 10 saat alıyorken format attıktan sonra 1-1.30 saat kaybım olmaya "Diğer" kısmı fazla kullanmaya başladı. Şuanki sürüm 11.0.10.0 Eu rom hiç değişmedim direk orjinal. Aşırı derecede rahatsız etmeye başladı bu durum sonuçta ben bu telefonu pil artısı için aldım.
Format attıktan sonra play storedaki miui uygulaması ile bazı sistem uygulamalarını sildim (youtube,google,chrome vs.) acaba onlardan mı kaynaklı diye düşünüyorum.
Telefon garantili olduğu için rom da atamıyorum. Bu ekran süresi konularında bilgili olan yardımcı olabilecek birisi var mı?
Format attıktan sonra play storedaki miui uygulaması ile bazı sistem uygulamalarını sildim (youtube,google,chrome vs.) acaba onlardan mı kaynaklı diye düşünüyorum.
Telefon garantili olduğu için rom da atamıyorum. Bu ekran süresi konularında bilgili olan yardımcı olabilecek birisi var mı?