Tesekkur ederim gecis yapacagim. Bananadroid kullaniyordum somuruyor sarji.Kesinlikle şuan en iyi pil performansı alabileceğiniz rom açık ara Evolution X Android 13'tür. İnfinity r6 Kernel ile birlikte kullanırsanız pil konusunda fazlasıyla tatmin edecektir.
Tesekkur ederim gecis yapacagim. Bananadroid kullaniyordum somuruyor sarji.Kesinlikle şuan en iyi pil performansı alabileceğiniz rom açık ara Evolution X Android 13'tür. İnfinity r6 Kernel ile birlikte kullanırsanız pil konusunda fazlasıyla tatmin edecektir.
Hocam merhaba, bahsettiğiniz ROM'un konusunu bulamadım. Ricedroid 5.0 kullanıyorum, performans iyi ancak batarya üzmeye başladı. Evolution X'in batarya performansı daha iyiyse buraya konunun linkini atabilir misin?Kesinlikle şuan en iyi pil performansı alabileceğiniz rom açık ara Evolution X Android 13'tür. İnfinity r6 Kernel ile birlikte kullanırsanız pil konusunda fazlasıyla tatmin edecektir.
Hocam merhaba, bahsettiğiniz ROM'un konusunu bulamadım. Ricedroid 5.0 kullanıyorum, performans iyi ancak batarya üzmeye başladı. Evolution X'in batarya performansı daha iyiyse buraya konunun linkini atabilir misin?
Veya batarya performansını iyileştirebilecek başka bir ROM varsa ona da bakabilirim.
Aynen ben de konusunu bulamadım. Güncel romu bende mevcut fakat dediğiniz karneli bulamadım.Kesinlikle şuan en iyi pil performansı alabileceğiniz rom açık ara Evolution X Android 13'tür. İnfinity r6 Kernel ile birlikte kullanırsanız pil konusunda fazlasıyla tatmin edecektir.
Hocam merhaba, bahsettiğiniz ROM'un konusunu bulamadım. Ricedroid 5.0 kullanıyorum, performans iyi ancak batarya üzmeye başladı. Evolution X'in batarya performansı daha iyiyse buraya konunun linkini atabilir misin?
Veya batarya performansını iyileştirebilecek başka bir ROM varsa ona da bakabilirim.
Aynen ben de konusunu bulamadım. Güncel romu bende mevcut fakat dediğiniz karneli bulamadım.