Soru Ekran süresi hakkında

lastsession

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
redmi note 5
Konular
7
Merhaba, bir süredir poco x3 pro marka telefon kullanıyorum. İlk günden beridir şarj performansından memnun değilim. Netflix de en düşük parlaklıkta 50 dk süreli dizi izlesem şarjı yüzde 8-9 eksiliyor. Oyun oynamam instagram, whatsapp, chrome ile genel olarak wifi ile dolaştığım da aldığım ekran suresi 5,5-6 saat(yüzde 32 şarj kalmıştır) 60 hz ile kullanıyorum. Forumda bazı arkadaşların paylaşımlarına bakıyorum. Rahatlıkta 10 saati görenler var hatta geçenler. Normal bu kullanıcılar oyun oynasa bile hadi oyunu katmayalim 120 hz ile 7 saat ekran süresi aldıklarını iddia ediyorlar. Normalde ekran suresine takılmazdim ama o paylaşımlar beni iskillendirmeye başladı. Rom vs kullanmıyorum düşünmüyorum da. Sebebi orijinal kendi yazılımından kaynaklı mı? Yoksa cihazım pil konusunda arızalı mı? Süreyi uzatmak için tavsiyelerinizi bekliyorum. Yolculukta olsun işte olsun şarjı beni tatmin etmiyor. 1-2 gün beni götürür diyerek şarj adaptörsüz çıkamıyorum doğrusu.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Pil kullanımı istatistiklerini paylaşabilir misiniz? Şu rehbere de göz atabilirsiniz :

lastsession

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
redmi note 5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil kullanımı istatistiklerini paylaşabilir misiniz? Şu rehbere de göz atabilirsiniz :
Öncelikle teşekkürler, telefonu full şarj edip o şekilde verileri atacağım. Onun dışında bir sorum olucak. Attığınız konuda tavsiyelerden biri; Yetkilendirme-Geri Alma bölümünü kapatma var. Ben onların hepsini kapatsam da örnek veriyorum ram temizlemeye çalıştığımda yeniden yetki istiyor ve verene kadar da ram temizlemiyor. İndirilenler vs hepsini bu şekilde kullanamıyorum. Bataryaya etkisi var mı bilmiyorum ama bu özelliği kesin kapatmak istiyorum kapatsam da yeniden açmak zorunda bırakıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı :^)

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Öncelikle teşekkürler, telefonu full şarj edip o şekilde verileri atacağım. Onun dışında bir sorum olucak. Attığınız konuda tavsiyelerden biri; Yetkilendirme-Geri Alma bölümünü kapatma var. Ben onların hepsini kapatsam da örnek veriyorum ram temizlemeye çalıştığımda yeniden yetki istiyor ve verene kadar da ram temizlemiyor. İndirilenler vs hepsini bu şekilde kullanamıyorum. Bataryaya etkisi var mı bilmiyorum ama bu özelliği kesin kapatmak istiyorum kapatsam da yeniden açmak zorunda bırakıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı :^)
Kullandıklarınızda açmak zorundasınız maalesef hocam, yine de diğer izin vermedikleriniz az buçuk etki eder diye düşünüyorum. Attığım konunun son sayfasında da bu konudan bahsedilmiş.

lastsession

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
redmi note 5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandıklarınızda açmak zorundasınız maalesef hocam, yine de diğer izin vermedikleriniz az buçuk etki eder diye düşünüyorum. Attığım konunun son sayfasında da bu konudan bahsedilmiş.
Pili sömüren uygulama modlu instagrammis. Sildim test amaçlı 3 gündür modsuz kullanıyorum 4-5 saat gören pil an itibariyle 9 saati zorluyor. Modlu instagram guzeldi ama şarj suremi azaltacaksa daha da isim olmaz. Yardiminiz icin tesekkur ederim. Bu arada mi pil verilerini 24 saatte resetliyor. Ekran suresini kayit altina alan bir uygulama var mı bildiğiniz?

Üst Alt