Soru Ekran süresi artıyor

Mielbisquit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilek
Cihazım
Xiomi red mi 8
Konular
11
Pil sağlığına bakıyorum baktıkça ekran surem %41 oluyor son bı kaç gündür böyle önceden ön bellek temizle resimde düşüş olur du şimdi sabit kalıyor sinir bozucu oldu xiomi resmi note 8 kullanıyorum sebebi ne olabilir ?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Peki goog playerde bu yok mu
Bu Sizin cihazınızda yüklü olan mi güvenlik uygulamasının son sürümü. sürüm 4.7.6. play storede yok. verdiğim linkten indirmeyi deneyin. Link sağlam ve çalışıyor.

Oyla:

Mielbisquit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilek
Cihazım
Xiomi red mi 8
Konular
11
Bu Sizin cihazınızda yüklü olan mi güvenlik uygulamasının son sürümü. sürüm 4.7.6. play storede yok. verdiğim linkten indirmeyi deneyin. Link sağlam ve çalışıyor.
Sizi çok tuttun teşekkürler ama cidden girilmiyor garip şekilde bende diyorum böyle siteye ulaşılmadi diye uyarı çıktı

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Sizi çok tuttun teşekkürler ama cidden girilmiyor garip şekilde bende diyorum böyle siteye ulaşılmadi diye uyarı çıktı

Farklı bir cihazdan deneyin indirin ve bluetooth veya whatsapptan kendinize atın yükleyin. Fakat tekrar söylüyorum bazı bölümler ingilizce olacak.

Oyla:

Mielbisquit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilek
Cihazım
Xiomi red mi 8
Konular
11
Farklı bir cihazdan deneyin indirin ve bluetooth veya whatsapptan kendinize atın yükleyin. Fakat tekrar söylüyorum bazı bölümler ingilizce olacak.
Ya duzelsinde sorun değil denicem tekrar. Teşekkürler bide bu sorun herkeste mi olmaya başladı acaba ben bir an kokrtum

Oyla:
Üst Alt