Soru Ekran süresi artıyor

Mielbisquit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilek
Cihazım
Xiomi red mi 8
Konular
11
Pil sağlığına bakıyorum baktıkça ekran surem %41 oluyor son bı kaç gündür böyle önceden ön bellek temizle resimde düşüş olur du şimdi sabit kalıyor sinir bozucu oldu xiomi resmi note 8 kullanıyorum sebebi ne olabilir ?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Pil sağlığına bakıyorum baktıkça ekran surem %41 oluyor son bı kaç gündür böyle önceden ön bellek temizle resimde düşüş olur du şimdi sabit kalıyor sinir bozucu oldu xiomi resmi note 8 kullanıyorum sebebi ne olabilir ?
miui güvenlik uygulamasının tüm verilerini temizle ve aşağıda verdiğim uygulamayı bi dene istersen miui güvenliğin en son sürümü

Oyla:

Mielbisquit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilek
Cihazım
Xiomi red mi 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miui güvenlik uygulamasının tüm verilerini temizle ve aşağıda verdiğim uygulamayı bi dene istersen miui güvenliğin en son sürümü

Tüm verilerini temizledim fabrika ayarlarını silerek ilk bu düzeldi miu12.01 güncellemesi var bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu herkeste mi olmaya başladı telefonda arıza durumu gbindurumu göstermiyor demi

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Tüm verilerini temizledim fabrika ayarlarını silerek ilk bu düzeldi miu12.01 güncellemesi var bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu herkeste mi olmaya başladı telefonda arıza durumu gbindurumu göstermiyor demi
İstatistiksel hata var zaten mi güvenlik uygulamasında. Cihazda arıza yoktur, yeni mi güvenlik güncellemeleri ile düzeltilir.

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
İstatistiksel hata var zaten mi güvenlik uygulamasında. Cihazda arıza yoktur, yeni mi güvenlik güncellemeleri ile düzeltilir.

Linki yeni sekmede açarak deneyin. Yazdığım metni okuyun Aklınıza uyarsa mi güvenlik uygulamasının 4.7.6 sürümünü yükleyin. ama bazı bölümleri ingilizce bilginiz olsun.

Oyla:

Mielbisquit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dilek
Cihazım
Xiomi red mi 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linki yeni sekmede açarak deneyin. Yazdığım metni okuyun Aklınıza uyarsa mi güvenlik uygulamasının 4.7.6 sürümünü yükleyin. ama bazı bölümleri ingilizce bilginiz olsun.
Tamam teşekkürler ins düzelir

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Vala inmedi bağlantıda sorun var diyor halbuki wifi çalışıyor apksinimi indirmek gerekiyor benim bide hayalet ekran durumu vardı oda yapar mı ki süresini
Hayalet ekran donanımsal bir sorun, sizin anlattığınız yazılımsal bir probleme benziyor. eğer telden indiremiyorsanız pcden deneyin birde.

Oyla:
Üst Alt