Yardım Ekran Siyah Kaldı

hllibox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HALİL
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
4
Merhaba, telefonumu kullanırken dondu ve kapandı. Birdaha hiç açılmadı. Rom vb yükleme yapmıyordum, 1 senedir hiçbir şey yapmadım telefonuma. Normal İnsta'da gezerken dondu ve kapandı. Şimdi mi logosu bile gelmiyor. Fastboot vs hiçbir durum yok. Pc ye takınca da QUSB_BULK_CID:4... falan yazıyor. Telefonumun içinde çok değerli şeyler var buna format atmamamız lazım naısl çözülecek :(

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Cihazınız EDL modda kalmış... Bu modda sadece yetkili hesapla işlem yapılabilir. Arka kapağını açabilirseniz batarya bağlantısını söküp tekrar takmayı bir deneyebilirsiniz. Eğer olursa TWRP yükleyip verilerinizi alabilirsiniz ama olmazsa -ve eğer donanımsal bir sorunu yoksa- mecburen yetkili hesapla yeni rom atılması gerekir.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Cihazınız EDL modda kalmış... Bu modda sadece yetkili hesapla işlem yapılabilir. Arka kapağını açabilirseniz batarya bağlantısını söküp tekrar takmayı bir deneyebilirsiniz. Eğer olursa TWRP yükleyip verilerinizi alabilirsiniz ama olmazsa -ve eğer donanımsal bir sorunu yoksa- mecburen yetkili hesapla yeni rom atılması gerekir.
Durduk yere neden atmış acaba?

hllibox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HALİL
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim aklım almıyor, ben 1 senedir güncelleme dahi yapmadım telefona. Program bile yüklemiyorum nerdeyse, bu nasıl instagram da gezerken bu hale gelebilir ?

Üst Alt