Sohbet Ekran sararması

onuri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta düzey
Cihazım
Mİ A1
Konular
2
Merhaba ,

Cepportan telefon aldım ama 5 ay içinde ekranımda sarı leke oluştu telimi hiç düşürmedim veya su ile hiç teması olmadı ama birden sarı leke ortaya çıktı.5 aylık telefon olduğundan canımı çok sıktı yardımlarınızı rica ediyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Merhaba ,

Cepportan telefon aldım ama 5 ay içinde ekranımda sarı leke oluştu telimi hiç düşürmedim veya su ile hiç teması olmadı ama birden sarı leke ortaya çıktı.5 aylık telefon olduğundan canımı çok sıktı yardımlarınızı rica ediyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Cihazınızı Cepporttan aldıysanız cihazınız garanti kapsamında. Cihazın ekranında oluşan sarı leke yazılımsal değil donanımsal kaynaklı. Cihazınızı servise göndermenizde fayda var.

Delta Servis 1

Delta Servis 2

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onuri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta düzey
Cihazım
Mİ A1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı Cepporttan aldıysanız cihazınız garanti kapsamında. Cihazın ekranında oluşan sarı leke yazılımsal değil donanımsal kaynaklı. Cihazınızı servise göndermenizde fayda var.

Delta Servis 1

Delta Servis 2

Merhaba ,

İlginiz için çok teşekkürler.Delta garantili olduğundan korkuyorum yorumlar çok iyi değil tereddütlerim var acaba sorun yaşanır mı ,takılacak parça orijinal mi gibi.

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Merhaba ,

İlginiz için çok teşekkürler.Delta garantili olduğundan korkuyorum yorumlar çok iyi değil tereddütlerim var acaba sorun yaşanır mı ,takılacak parça orijinal mi gibi.
Hocam Cihazınızı yetkili servise gönderiyorsunuz. İşlem sırasında parça değişimi olacaksa, takılacak parça elbette orijinal olacaktır. Servis aleyhine Açılan konuların %80"ni çözüme ulaşmış vaziyette.

Tabi ki fiyasko"dan Sorun yaratıp Telefonunu değiştirmek isteyenler hariç

Üst Alt