Driver eksik hocam android yazan yere tıklayı driverı güncelleyin o da olmazsa minimal adb driverı kurunResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam buyrun aygıt yöneticisi bu şekilde
yok hocam güncelledim sildim tekrar kurdum ama yinede fayda etmiyor hala aynı şekilde pcyi kapattım açtım aynı şekilde sonuç aynıDriver eksik hocam android yazan yere tıklayı driverı güncelleyin o da olmazsa minimal adb driverı kurun
Aygıt yöneticisinde Android bootloader vb yazması lazım driver güncel olunca
Bu konuya bakınızyok hocam güncelledim sildim tekrar kurdum ama yinede fayda etmiyor hala aynı şekilde pcyi kapattım açtım aynı şekilde sonuç aynı
hocam pc suite işimi gördü şuan cihazı görüyor, adbde twrpyi yüklersem tekrar cihaz açılırmı ?Bu konuya bakınız
Rehber - Xiaomi Tüm Cihazlar USB Sürücüleri • [Adb - Qualcomm] • [Windows Driver]
Xiaomi USB Sürücüsüleri , her Xiaomi cihaz kullanıcısının sahip olması gereken driverlardır., Windows PC ile Xiaomi Akıllı Telefonunuz arasında bir bağlantı oluşturmanıza olanak sağlar. Akıllı telefon verilerinizi ve Stock Rom yükleme gibi bunun gibi bir şeye aktarmak istediğinizde ...forum.miuiturkiye.net
Twrp tekrar flashlayip yedeği yükleyinhocam pc suite işimi gördü şuan cihazı görüyor, adbde twrpyi yüklersem tekrar cihaz açılırmı ?
Rica ederim Hocam Geçmiş olsunarkadaşlar çok teşekkür ederim ikinizede sorunum tamamen çözüldü cihaz açıldı kullanıyorum sorun yok iyi akşamlar herkese...
Geçmiş olsunarkadaşlar çok teşekkür ederim ikinizede sorunum tamamen çözüldü cihaz açıldı kullanıyorum sorun yok iyi akşamlar herkese...