- Konular
- 14
Slm arkadaşlar telefonunun (mi3) ekran otomatik döndür işaretli olduğu halde ekran döndürmuyor sensörle ilgili bir durum mu acaba?
arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama mi 5 kullanıcısıyım, ürünü yeni aldım henüz çok fazla kurcalama fırsatım olmadı. Soru başlığında olduğu gibi bir sorunum var. Ekran dönmüyor, bunun sebebi ne olabilir ?
hangi güncelleme acaba ? Bende 8.1.2.0 sürüm varAynı sorun güncelleme sonrası bende de oldu. telefonu kapatıp açtım düzeldi.
Size daha önce önerilen işlemi yaptınız mı? 2 aydır telefonu sorunlu mu kullanıyorsunuz?hangi güncelleme acaba ? Bende 8.1.2.0 sürüm var
aldığım gibi kullanıyorum. bana ne önerilmişti hatırlamıyorum . yeni güncelleme yaptım yine aynı durumSize daha önce önerilen işlemi yaptınız mı? 2 aydır telefonu sorunlu mu kullanıyorsunuz?
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Yazdığınız mesajlara verilen cevapları kontrol edebilirsiniz. Benim binlerce mesajım arasından arayıp bulmam daha zor.aldığım gibi kullanıyorum. bana ne önerilmişti hatırlamıyorum . yeni güncelleme yaptım yine aynı durum