FatihMiXiao Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Fatih Cihazım Mi Note 10 Lite Yaş 30 Konum Ayvalık Katılım 8 Eylül 2020 Konular 3 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 9 Eylül 2020 #1 Tempered cam eiroo nun var tavsiye eder misiniz başka da marka bulamadım düxgün. Yoksa gor alabilirim eiroo kötüyse
Tempered cam eiroo nun var tavsiye eder misiniz başka da marka bulamadım düxgün. Yoksa gor alabilirim eiroo kötüyse
raifcevherliol Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım raif Cihazım 14T Pro Yaş 34 Konum mugla Katılım 9 Şubat 2020 Konular 18 Mesajlar 367 Çözümler 1 Tepkime puanı 64 Puanları 43 27 Eylül 2020 #21 equuleus' Alıntı: Hepsiburada en ucuz gibi ama herkes ekranın hassasiyeti çok düştü yazmış.Ozellikle parmak izi geç çalışıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla ... aynen parkmak izi zor calisir oludu face id daha basarili Oyla: Oyla 0 Downvote
equuleus' Alıntı: Hepsiburada en ucuz gibi ama herkes ekranın hassasiyeti çok düştü yazmış.Ozellikle parmak izi geç çalışıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla ... aynen parkmak izi zor calisir oludu face id daha basarili