Yardım Ekran koruyucu film tavsiyesi

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
21
Arkadaşlar merhaba, ekrana tam oturan, kenarlardan kalkmayan ekran koruyucu tavsiyesi lazım.

Aldıklarım hep yanlardan veya alt üst kısımlardan kalkma yaptı.

Memnun kaldığınız ürün varsa tavsiyelerinizi beklerim.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Bu sorun Mi9T cihazlarında da mevcut. En ufak ısınmada koruyucu kalkıyor sırf açıklık kalmasın diye tam kaplama yaptırdım ancak sonuç yine aynı. Nano koruyucular aldı başını gitti ve mecburen temperli cama muhtaç kaldım 1 kutu aldım ve kullanıyorum. :D

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
26
Arkadaşlar merhaba, ekrana tam oturan, kenarlardan kalkmayan ekran koruyucu tavsiyesi lazım.

Aldıklarım hep yanlardan veya alt üst kısımlardan kalkma yaptı.

Memnun kaldığınız ürün varsa tavsiyelerinizi beklerim.
Aynı durum bende de var,
Xiaomi 14 pro cihazımda hayalet ekran koruyucu kullanıyorum ama demediklerimin hiç birisi kutusundan gelen ekran koruyucusu gibi olmadı.

Ekran altı parmak izi okuyucusu olduğu için mat olanlar çalışmıyor, nano hayalet ekran koruyucusu kullanıyorum şusıralar

Wrapsol'un ürünleri güzel, memnun kalmıştım.
14 pro için ilk ekran koruyucuları çıktığında 360 full body'nin yanında hayalet ekran koruyucusunu da yedek göndermişlerdi.

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorun Mi9T cihazlarında da mevcut. En ufak ısınmada koruyucu kalkıyor sırf açıklık kalmasın diye tam kaplama yaptırdım ancak sonuç yine aynı. Nano koruyucular aldı başını gitti ve mecburen temperli cama muhtaç kaldım 1 kutu aldım ve kullanıyorum. :D

temperli camı nereden aldınız hocam? önerebileceğiniz marka veya satın alma linki var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı durum bende de var,
Xiaomi 14 pro cihazımda hayalet ekran koruyucu kullanıyorum ama demediklerimin hiç birisi kutusundan gelen ekran koruyucusu gibi olmadı.

Ekran altı parmak izi okuyucusu olduğu için mat olanlar çalışmıyor, nano hayalet ekran koruyucusu kullanıyorum şusıralar

Wrapsol'un ürünleri güzel, memnun kalmıştım.
14 pro için ilk ekran koruyucuları çıktığında 360 full body'nin yanında hayalet ekran koruyucusunu da yedek göndermişlerdi.

ürün bu mu hocam

nano hayalet ekran koruyucu dediğiniz "Parlak Hayalet (Privacy)" olarak belirtilen mi?

Son düzenleme:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
temperli camı nereden aldınız hocam? önerebileceğiniz marka veya satın alma linki var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün bu mu hocam

nano hayalet ekran koruyucu dediğiniz "Parlak Hayalet (Privacy)" olarak belirtilen mi?
Dışarıda adet 50₺ idi bende 10'lu şekilde 150₺ ye aldım. :D Trendyol dan aldım iş görür hocam yanlardan açıklık var ama kalın kılıf ile kullanım da sorun olmuyor.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Geçmişte Mi 10T için çok uğraştım bulamadım son çare bir Mi Store'a bakayım demiştim tam uyumlu koruyucu bulmuştum şansa. Siz de bir kontrol edin derim.

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmişte Mi 10T için çok uğraştım bulamadım son çare bir Mi Store'a bakayım demiştim tam uyumlu koruyucu bulmuştum şansa. Siz de bir kontrol edin derim.

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam, oraya da baktım ancak sadece bir kaç redmi cihaz için mevcut.

Üzerinde gelen ekran koruyucunun aynısını bulsam 15-20 tane alıp stok yapardım :)

Üst Alt