Yardım Ekran Koruyucu Cam

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
Merhaba. Sizler ekran koruyucu ne kullanıyorsunuz ? Ne önerirsiniz ? Bir tane almayı düşünüyorum fakat deneyimlerinize başvurmak istedim. Saygılar efenim :)

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
Hocam kırılmaz ekran koruyucular var onlar güzel oluyor. Kırılmaz dediğime bakmayın elbette sert darbelerde kırılıyor ama baya dayanıklı herhangi bir kılıfçıdan bulabilirsiniz. :)

Oyla:

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kırılmaz ekran koruyucular var onlar güzel oluyor. Kırılmaz dediğime bakmayın elbette sert darbelerde kırılıyor ama baya dayanıklı herhangi bir kılıfçıdan bulabilirsiniz. :)
Zaten o kırılır "kırılmaz" camlardan soruyorum da kırılmaz cam demek saçma geliyor :D Bir kaç telefon borsası gezdim bulamadım o yüzden çare internet sloganını seçtim kendime :D

Oyla:

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
Zaten o kırılır "kırılmaz" camlardan soruyorum da kırılmaz cam demek saçma geliyor :D Bir kaç telefon borsası gezdim bulamadım o yüzden çare internet sloganını seçtim kendime :D
Hocam uygun modellere bakabilirsiniz :) veya buradan eğer modeliniz uygunsa bakabilirsiniz http://market.miuiturkiye.net/kiliflar/xiaomi-mi-4-kirilmaz-cam :)

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Merhaba. Sizler ekran koruyucu ne kullanıyorsunuz ? Ne önerirsiniz ? Bir tane almayı düşünüyorum fakat deneyimlerinize başvurmak istedim. Saygılar efenim :)
Türkiye'nin 5'te 1'i fiyatına alabilirsiniz...

Oyla:

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uygun modellere bakabilirsiniz :) veya buradan eğer modeliniz uygunsa bakabilirsiniz http://market.miuiturkiye.net/kiliflar/xiaomi-mi-4-kirilmaz-cam :)

Hocam ülke içinden almak (fiyat olarak) saçma geliyor. Zaten şuan üzerinde bir tane var siteden almıştım ama hemen attı üzerinden baloncuk yaptı kartla havasını kaçırdım biraz ama kenarları kaldı yinede.

Türkiye'nin 5'te 1'i fiyatına alabilirsiniz...

Aynen hocam aliexpress'ten birşeyler buldum aldım ama ben kullananlar neleri kullanıyor onu da merak ettim aslında :)

Oyla:

miuici

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Temperli cam ekran koruyucular iyidir,çok sert olduklarından çizilmeye karşı dayanıklıdır fakat sert bi yere çarptığında kırılır yada çatlar,şuan 4. ekran koruyucum ve gene çatladı.Marka olarak Nillkin markasını önerebilirim.

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Fiyatı biraz yüksek olabilir ama en kaliteli kırılmaz cam nilkindir. Şuan mi4c de takılı kullanıyorum çok memnunum. 5$a almıştım. Birde nacodex var onuda met ediyorlar bayagi. Aldım yedekte şuan, kullanmak için önce şu nilkin in kırılması gerek :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi 4c de nilkin H+ kullanıyorum aliexpress ten 7 dolara almıştım baya sağlam gerçekten ama görüntü kalitesini bozmamasına gerçekten çok sevindim. Kesinlikle öneririm.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Hicam
Hocam ülke içinden almak (fiyat olarak) saçma geliyor. Zaten şuan üzerinde bir tane var siteden almıştım ama hemen attı üzerinden baloncuk yaptı kartla havasını kaçırdım biraz ama kenarları kaldı yinede.

Aynen hocam aliexpress'ten birşeyler buldum aldım ama ben kullananlar neleri kullanıyor onu da merak ettim aslında :)
Hocam kullananlar da satılanlar da hepsi Çin üretimi ve çin üretiminin hepsi de aliexpresste var yani hiçbir farkı yok. Aliexpressten satışı çok olan ve olumlu puana sahip bir kullanıcıdan alıp güle güle kullanın.

Oyla:
Üst Alt