Zaten o kırılır "kırılmaz" camlardan soruyorum da kırılmaz cam demek saçma geliyorHocam kırılmaz ekran koruyucular var onlar güzel oluyor. Kırılmaz dediğime bakmayın elbette sert darbelerde kırılıyor ama baya dayanıklı herhangi bir kılıfçıdan bulabilirsiniz.![]()
HocamZaten o kırılır "kırılmaz" camlardan soruyorum da kırılmaz cam demek saçma geliyorBir kaç telefon borsası gezdim bulamadım o yüzden çare internet sloganını seçtim kendime
![]()
Merhaba. Sizler ekran koruyucu ne kullanıyorsunuz ? Ne önerirsiniz ? Bir tane almayı düşünüyorum fakat deneyimlerinize başvurmak istedim. Saygılar efenim![]()
HocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygun modellere bakabilirsinizveya buradan eğer modeliniz uygunsa bakabilirsiniz http://market.miuiturkiye.net/kiliflar/xiaomi-mi-4-kirilmaz-cam
![]()
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirTürkiye'nin 5'te 1'i fiyatına alabilirsiniz...
Hocam kullananlar da satılanlar da hepsi Çin üretimi ve çin üretiminin hepsi de aliexpresste var yani hiçbir farkı yok. Aliexpressten satışı çok olan ve olumlu puana sahip bir kullanıcıdan alıp güle güle kullanın.Hocam ülke içinden almak (fiyat olarak) saçma geliyor. Zaten şuan üzerinde bir tane var siteden almıştım ama hemen attı üzerinden baloncuk yaptı kartla havasını kaçırdım biraz ama kenarları kaldı yinede.
Aynen hocam aliexpress'ten birşeyler buldum aldım ama ben kullananlar neleri kullanıyor onu da merak ettim aslında![]()