Yardım Ekran kırıldı Veri kurtarma

yakupaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xaomi Mi9T
Konular
15
Merhabalar. Mi9T cihazımın ekranı kırıldı. Hiçbir şekilde ekranda görüntü yok ve dokunmatik de çalışmıyor. Telefonda şifre olduğu için dosyalara ulaşamıyorum. Telefonda masik rom var, root var. Yapabileceğim bir şey var mı? Ekranı pc'ye yansıtmaya kadar bir yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Telefonu bilgisayara bağlayın, ses açma ve güç tuşuna basıp TWRP'ye girmeye çalışın. Girerse şayet görmesi lazım PC'nin cihazı, oradan da dosyaları kopyalarsınız.

yakupaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xaomi Mi9T
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu bilgisayara bağlayın, ses açma ve güç tuşuna basıp TWRP'ye girmeye çalışın. Girerse şayet görmesi lazım PC'nin cihazı, oradan da dosyaları kopyalarsınız.
Teşekkürler işe yaradı. Peki şifreyi kaldırabileceğimiz veya fastboot üzerinden telefona apk yükleyebileceğimiz bir sistem var mı?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Teşekkürler işe yaradı. Peki şifreyi kaldırabileceğimiz veya fastboot üzerinden telefona apk yükleyebileceğimiz bir sistem var mı?
Telefonun ekran kilidi mi?

Edit : Pardon ekranın çalışmadığı aklımdan çıkmış.

yakupaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xaomi Mi9T
Konular
15
Telefonun ekran kilidi mi?

Edit : Pardon ekranın çalışmadığı aklımdan çıkmış.
Evet eğer şifre kalkarsa telefonun ekranına Vysor veya Scrpy ile ulaşabilirim içinde ayrıca almam gereken bir şeyler var. Her aldığım cihaza mutlaka bunları yüklerim normalde ne olur ne olmaz ekrana bir şey olursa diye scrpy yüklemiştim ama herhalde şifre olduğu için cihazı okumuyor. Twrp ye aldığımda vysor okuyor ama tabi twrp de ekran okuyamaz

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Evet eğer şifre kalkarsa telefonun ekranına Vysor veya Scrpy ile ulaşabilirim içinde ayrıca almam gereken bir şeyler var. Her aldığım cihaza mutlaka bunları yüklerim normalde ne olur ne olmaz ekrana bir şey olursa diye scrpy yüklemiştim ama herhalde şifre olduğu için cihazı okumuyor. Twrp ye aldığımda vysor okuyor ama tabi twrp de ekran okuyamaz
Telefona mouse takıp ekran kilidini girmeyi deneyebilirsiniz. Tabiki çok uğraşmanız denemeniz gerekir ama başka çözüm bulamazsanız aklınızda olsun

yakupaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xaomi Mi9T
Konular
15
Telefona mouse takıp ekran kilidini girmeyi deneyebilirsiniz. Tabiki çok uğraşmanız denemeniz gerekir ama başka çözüm bulamazsanız aklınızda olsun
teşekkürler, basit bir kilidim var. Gerekli ekipmanı temin edersem deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar. Ekran kırık olduğu için erişemiyorum. Telefon güvenliği nedeniyle de ekanda kilit varken pc'ye okutmuyor. Twrp de okuyor, sideload, recovery, fastboot modlarında görebiliyorum. Telefonun ekranını pc ye yansıtmak istiyorum. Telefon wifiye bağlı. arama yaptığımda arıyor ama wp'den falan mesaj gelmiyor aramıyor. Adb ile kilit falan kalakr mı? Karışık oldu ama çözüm yolu varsa veya benzer bir forum (ben bulamadım) yardımlarınızı bekliyorum.

emiranharvest

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note7
Konular
0
dostum merhaba biraz konuyu hortlatmak gibi olacak kusura bakma ama bu twrpyi tam olarak nasıl yapıyoruz bilmem gereken püf noktalar var mı

Üst Alt