Yardım Ekran kilitliyken güç tuşu pasifleştirmr

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Ssm
Telefon Modeli
Sksk
Bootloader Kilidi
Açık
Ekran kilitliyken telefon güç menüsüne erişim sağlıyor kilit ekranında telefonun kapanmasını pasifleştirmek için ne yapmam lazım telefon çalınma v.b durumda cihaz bul açıyor ama kişi kilit ekranda kapatma menüsüne erişip telefonu kapattıktan sonra ne kıymeti var bu uygulamanın

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Ekran kilitliyken telefon güç menüsüne erişim sağlıyor kilit ekranında telefonun kapanmasını pasifleştirmek için ne yapmam lazım telefon çalınma v.b durumda cihaz bul açıyor ama kişi kilit ekranda kapatma menüsüne erişip telefonu kapattıktan sonra ne kıymeti var bu uygulamanın
Power tuşuna uzun basma devre dışı bırakılamıyor, zamanında çok aradım. Sanırım telefon donduğunda yeniden başlatabilmek için böyle.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ayarlar kilit ekranından güç menüsüne erişimi kapatabilirsin fakat güç tuşuna uzun basınca telefon yinede kapanacaktır

Ekli dosyalar

• IMG_20220503_233227.jpg
    IMG_20220503_233227.jpg
    265,3 KB · Görüntüleme: 33
Oyla:

akbulut001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xioami note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar kilit ekranından güç menüsüne erişimi kapatabilirsin fakat güç tuşuna uzun basınca telefon yinede kapanacaktır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Ses açma ve power tuşuna basarak telefonu recovery ekranına sokarsın her şekilde. Kilit ekranında güç menüsünü devre dışı bırakmak çözüm değil. Android kullanıyorsanız çözümü yok cihazınız çalınınca box'a bağlayıp hemen sıfırlıyor imei değiştiriyorlar.
Bir seferinde huawei cihazımız çalındı, kamera görüntülerinden kişileri bulduk yakaladık. Telefonu geri aldık ama 2 saat içerisinde telefona yeni imei atılmış sıfırlanmıştı 😄

Oyla:
Üst Alt