Yardım Ekran Kilidi

haritsu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halid
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
1
Merhabalar,

Redmi Pad SE kullanıcısıyım. Ekran kilidini çocuk unutmuş durumda. Hatırlayamadığı için haliyle giriş yapamıyoruz.

Wipe data seçeneği bootloader'a çıkmıyor. USB Debugging ve OEM Unlocking açık olmadığı için haliyle fastboot üzerinden de erişim sağlayamıyorum.

Nasıl çözebilirim?

Mami198511

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Ekran kilidini birkaç kez yanlış girin aşağıda şifreyi mi unuttun? Seçeneği olması gerek ordan sıfırlayabiliyordunuz sanırım.

Mi hesabı veya goohle hesabı falan açıksa sıfırlama sonrası mi hesabı gelir onunda şifresini buluyorsunuzdur umarım.

haritsu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halid
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
1
Şifremi unuttum deyince, yeniden başlatın ve wipe edin diyor. Ancak bootloader ekranında wipe seçeneği yok.

Mami198511

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Şifremi unuttum deyince, yeniden başlatın ve wipe edin diyor. Ancak bootloader ekranında wipe seçeneği yok.
Mi assitant moduna girin mi pc suite ile formatlayın recoveryde formatlama olması gerek
Ses açma+güç tuslarina basili tutup recoverye alabilirsiniz wipe data vardır orda yoksa mi assitant moduna girip pcden mi pc suite ile formatlayın

haritsu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halid
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
1
Mi Asistant moda giriyorum, Mi Pc Suite nedense usb'yi görmüyor. Doğru mi pc suite'i mi yükleyemedim acaba? Wipe data yok recovery modda.

Üst Alt