Yardım Ekran Kilidi Olan Telefondan Veri Almak

Selcuko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar öncelikle selam olsun hepinize
mi 9t telefonumun dokunmatiği çalışmıyor , pcye bağladığımda bu yüzden herhangi bir şey seçemiyorum. Ekran kilidi de aktif. İçindeki verileri nasıl pcye aktarabilirim. teşekkürler

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
USB hata ayıklama aktif ise adb ile kuratarabilirsiniz.

Oyla:

Selcuko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir diğer seçenek ise OTG ile mouse bağlamak :)
evet bi tane otg kablosu sipariş verdim ama ne zamana gelir belli değil teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

USB hata ayıklama aktif ise adb ile kuratarabilirsiniz.
maalesef aktif değil hocam teşekkür ederim :)

Twrp'yi açarsanız aktarabilirsiniz hocam.
telefonum yurtdışı yani imei atılmış halde, sanırım twrp var hiç denemedim ben bu halde satın almıştım tam olarak nasıl yapabilirim bunu hocam teşekkür ederim

Oyla:

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
evet bi tane otg kablosu sipariş verdim ama ne zamana gelir belli değil teşekkür ederim :)

maalesef aktif değil hocam teşekkür ederim :)

telefonum yurtdışı yani imei atılmış halde, sanırım twrp var hiç denemedim ben bu halde satın almıştım tam olarak nasıl yapabilirim bunu hocam teşekkür ederim
Telefon kapalıyken ses açma ve power tuşuna aynı anda basılı tutun ekranda mi yazısı gelince ellerinizi çekin bekleyin hocam mavi ekranlı yazılar gelirse o bölüm twrp dir ve twrp ana ekran gelince kabloyu takın PC nize verilerinizi alırsınız yedekleyim format atıp şifreyi de kırabilirsiniz şayet telefon ekran açıldığında mi yazısında kalırsanız uzunca süre twrp kurulu değildir bilginiz olsun hocam.

Oyla:

Selcuko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon kapalıyken ses açma ve power tuşuna aynı anda basılı tutun ekranda mi yazısı gelince ellerinizi çekin bekleyin hocam mavi ekranlı yazılar gelirse o bölüm twrp dir ve twrp ana ekran gelince kabloyu takın PC nize verilerinizi alırsınız yedekleyim format atıp şifreyi de kırabilirsiniz şayet telefon ekran açıldığında mi yazısında kalırsanız uzunca süre twrp kurulu değildir bilginiz olsun hocam.
hocam twrp girdim ama şifre varmış , pcye bağladım ama veri alamadım, bu sefer twrpden çıkmak istedim ama ne yaparsam yapayım tel yeniden başladığında tekrar twrpye giriyor. dokunmatik de çalışmıyor telefon kaldı böyle yani. ne yapabilirim . bi de salı günü otg kablosu gelecek twrpde de çalışır mı

Oyla:

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
hocam twrp girdim ama şifre varmış , pcye bağladım ama veri alamadım, bu sefer twrpden çıkmak istedim ama ne yaparsam yapayım tel yeniden başladığında tekrar twrpye giriyor. dokunmatik de çalışmıyor telefon kaldı böyle yani. ne yapabilirim . bi de salı günü otg kablosu gelecek twrpde de çalışır mı
Twrp kilitlenmesi hakkında bilgim yok maalesef hocam.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam telefonun şifresini girmeniz gerekiyor mecbur

Oyla:
Üst Alt