Yardım Ekran kararması

Erkanilhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aaa
Cihazım
Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Redmi note 8
Telefon Modeli
Miu Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba bende miu note 8 var ve arama yaparken ekran kararıyor yaptığım aramayı kapatamıyorum servise gönderdim ekran kartına giren bir sensörün nemlenip yandığını ve parayla yapacaklarını söyledi üstelik saygısızca müşteri hizmeti yetkilisi bize sert konuşma üslubuna girdi ve tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim dediğimde istediğiniz yere sikayet edin diye ama mıu Türkiye'ye ulaşamıyorum konuyla ilgili ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.... İyi günler

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
45
Note 8 de bir sensör sorunu sorunu vardır gidiyor.ekran karartma sensörü biraz ahizeye uzakda hafif açılı tutsan ekran kararıp açılıyor.
Acaba bundan mı sorun yoksa gerçekten bozuk mu ? Note 9s aldım onda da bazen kararıp açamıuosun ,sade bende değil genel yazılımsal hata.böyle ise bence zorlamayın devam edin.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Ekran gövde oranı arttırılmaya çalışıldığı için sensörler için çok küçük alanlar kaldı artık. Bu sebeple sorunlar olması kaçınılmaz maalesef. Note 8 en çok karşılaşılan problemlerden biriydi maalesef sensör sorunu. Umarım halledersiniz. Geçmiş olsun. Note 8 pro vardı ben de aynı sorun oluyordu ama sürekli değil.

Oyla:
Üst Alt