Yardım Ekran kararması

nakressss23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
mia2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9
Telefon Modeli
Mi A2 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
Mi A2 Lite telefonum var ekran telefon geldiğinde kararıyor. daha sonra karşı taraf kapatmadan geri gelmiyor. Yada kişiye ulaşılamıyorsa sesli mesaj bırakmak zorunda kalıyorum. Turkcell'i zengin ettim sesli mesajdan dolayı telefon faturasına yansıyor. Telefonumu alalı 1 sene olmadı. Bir güncellemeden sonra mı oldu ne oldu orasını bilmiyorum. Yardımlarınız rica ediyorum.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhaba,
Mi A2 Lite telefonum var ekran telefon geldiğinde kararıyor. daha sonra karşı taraf kapatmadan geri gelmiyor. Yada kişiye ulaşılamıyorsa sesli mesaj bırakmak zorunda kalıyorum. Turkcell'i zengin ettim sesli mesajdan dolayı telefon faturasına yansıyor. Telefonumu alalı 1 sene olmadı. Bir güncellemeden sonra mı oldu ne oldu orasını bilmiyorum. Yardımlarınız rica ediyorum.
Ekran kararması konusunda bilgim yok fakat sesli mesaj muhabbeti bende de bir iki kez oldu ve maalesef ki telesekreter özelliği kapatılamıyormuş. Turkcell yetkilisi isterseniz sim kartınızı değişelim belki düzelebilir dedi. Ben değişmedim fakat isterseniz siz öyle bir istekte bulunun belki çözüm olabilir.

Oyla:

nakressss23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
mia2 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba
Turkcelle alakası olmayabilir. Ekran yüzü tanıdığı zaman yapiyor. Her aramada yapmıyor bazen normal açılıyor arama yaparken.

Oyla:

Metekan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metekan
Cihazım
Redmi 8
Konular
0
Benim de red mi 8 de sensör problemim var ekran arama esnasinda karariyor ve karsi taraf telefonu kapatana kadar acilmiyor.kalibrasyon yapmayi denedim fakl yazisi cikip hata veriyor.su an telefonum arizali.kardesim sen sorunu giderebildin mi aynisi su an bende var yardimci olur musun.

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Çoğu kişide var bu sorun. Redmi 8a kullanıyorum. Bende de var. Karşı taraf kapatmayana kadar açılmıyor telefon.

Oyla:

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Merhaba,
Erişebilirlikte güç düşmesi ile çağrıyı sonlandır diye bir seçenek var
Eğer onu aktif edersen çağrı sırasında güç düğmesine basarsan arama sonlanır sesli mesaj bırakmaktan kurtulursun en azından

Ekli dosyalar

• IMG_20200125_161751.jpg
    IMG_20200125_161751.jpg
    348,8 KB · Görüntüleme: 2
Oyla:
Üst Alt