Yardım Ekran Kapalıyken Fotoğraf çekme

TRGameAirs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TRGameAirs
Cihazım
mi9
Konular
20
huawei telefonlarda olan ekran kapalıyken güç tuşuna 2 defa basınca ekran kapalı şekilde fotoğraf çekme özelliği bizde varmı ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herkesin (gizli) fotoğrafını cekmek suç degil hocam :)
Değil gizli çekmek, izinsiz olarak çekmek bile suçtur. Ses kayıtlarını yaparken bile önceden ses kaydı yapılmaktadır şeklinde uyarı yapılır yoksa başınız çok ağrır.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Miui pro stock kamerada da mevcut. Bence kullanıldığı alana göre değişmekle birlikte çok güzel bir özellik, röntgencilik tabiki kötü fakat, diyelim bir araba arabanıza vurdu kaçıyor, çıkar bas tuşa çeksin, olmasa eğer o stresle çıkar telefonu kamerayı aç çek adam gitti. Böyle hızlı gelişen şeyler için faydalı bir özellik

Ekli dosyalar

• IMG_20191102_194514.jpg
    IMG_20191102_194514.jpg
    238,4 KB · Görüntüleme: 28
Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Miui pro stock kamerada da mevcut. Bence kullanıldığı alana göre değişmekle birlikte çok güzel bir özellik, röntgencilik tabiki kötü fakat, diyelim bir araba arabanıza vurdu kaçıyor, çıkar bas tuşa çeksin, olmasa eğer o stresle çıkar telefonu kamerayı aç çek adam gitti. Böyle hızlı gelişen şeyler için faydalı bir özellik

Çok güzel anlatmışsınız hocam. :D

Mi 9 SE Global v11.0.4.0 'da yok bu özellik üzüldüm.

Oyla:

TRGameAirs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TRGameAirs
Cihazım
mi9
Konular
20
MİUİ 11e geçiş yapmama rağmen neden hala bu özelliği kullanamadığımı biri açıklayabilirmi

Oyla:

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
masik x rom da oluyordu bende daha yeni revos roma geçtim malesef olmuyor ..Beğenmedım şahsen bu romu hıc özellık yok en kısa sürede sanırım ben yenıden Masik x rom'a dönecem :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca size bısey sorucam revos da Gcam hepsini denedım olmadı hata verıyor mıuı 11 androıd 10 uyumlu bıldınız gcam varmı acaba Mı 9 se cıhazım

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ona bir lafım yok zaten. Bunun için ekranın kapalı olmasına gerek yok ki. Zaten bir çok romda mevcut olan bu özellikte ses tuşlarına basılarak anlık olarak resim/video çekilebiliyor. Ama ekran kapalı değil, açık olarak. Bu özelliğin amacı da aynen yazdığınız gibi anı yakalama.
Buradaki sorun ekranın kapalı olması.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt