Soru Ekran ışığının telefonun arkasından belli olması

• Konbuyu başlatan SCSC
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 48
  • Görüntüleme 6K

SCSC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
2132
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Herkese merhaba

10 gün önce cepporttan aldığımız mi note3 ekran açıkken arka yazılarında ışığı belli ediyor bu durum normal
midir acaba?

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Anlaşılan cepport firması içerisinde otorite bozukluğu var ya baştan ürün hatalı değil göndermeyin de ya da sözünüzün arkasında durun bu gerçekten ayıp kaldı ki siz forumun destekli satıcısısınız siz böyle yapıyorsanız birde diğerlerini düşünün...

Ürün hatalı değil bana göre (kişisel karar) ve kullanımı bozacak birşey de teşkil etmiyor bende geçen ay fark etmiştim hep kılıf ile kullandığım için farketmiyor insan ama lazer baskıda böyle sorun çoğu kişide var

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Ürün hatalı değil bana göre (kişisel karar) ve kullanımı bozacak birşey de teşkil etmiyor bende geçen ay fark etmiştim hep kılıf ile kullandığım için farketmiyor insan ama lazer baskıda böyle sorun çoğu kişide var
Her ne olursa olsun biz kullanıcılar çizik olunca kullanmıyoruz düşünseni kılıflı kullanmak istemiyorsun ama cihazın arkasından ışık sızıyor. Sen kullanabilir misin ?

Oyla:

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
cepportun kacinci falsosu bu? gik diyenin de tepesine biniyosunuz hemen ama.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
cepportun kacinci falsosu bu? gik diyenin de tepesine biniyosunuz hemen ama.
Ne demek istiyorsunuz daha açık konuşun
Bu forumda hiçbir zaman "dozunda" ve "seviyeli" eleştri yapan yaptırım almadı ben de eleştriyorum gördüğün gibi ama dozunda .

Oyla:

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
Ne demek istiyorsunuz daha açık konuşun
Bu forumda hiçbir zaman "dozunda" ve "seviyeli" eleştri yapan yaptırım almadı ben de eleştriyorum gördüğün gibi ama dozunda .
yepisyeni redmi note 4umun parlakligi bozuk. gonderin bakalim dediler. bugn gonderdim. bakalim o harika cepportun tavri ne olacak ayipli mala. gorecegiz

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
yepisyeni redmi note 4umun parlakligi bozuk. gonderin bakalim dediler. bugn gonderdim. bakalim o harika cepportun tavri ne olacak ayipli mala. gorecegiz
Daha sonuç söylenmeden siz söylenmeye başlamışsınız... Anlaşılan nasrettin hoca misali daha testi* kırılmadan çocuğu dövüyorsunuz (!)

Oyla:

SCSC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
2132
Cihazım
mi note 3
Konular
1

Telefon ellerine ulaşınca size bilgi vermek için ararlar zaten siz yinede sorununuzu bir kağıda yazıp kutuya koyun derim.
[doublepost=1515958255,1515832692][/doublepost]Tekrardan merhabalar herkese

Bugün cepport yetkilisi Seyit bey tarafıma ulaşıp iletişim kopukluğundan kaynaklı hata için özürlerini iletti. Telefonda herhangi bir sorun olmadığını fakat istersem telefonu değiştirebileceklerini belirttiler. Bende bu durum sorun teşkil etmiyorsa telefonun değiştirmenin manasız olacağını ilettim ve konu bu şekilde sonuçlanmış oldu.

Bilgilerinize...

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Telefon ellerine ulaşınca size bilgi vermek için ararlar zaten siz yinede sorununuzu bir kağıda yazıp kutuya koyun derim.

Bugün cepport yetkilisi Seyit bey tarafıma ulaşıp iletişim kopukluğundan kaynaklı hata için özürlerini iletti. Telefonda herhangi bir sorun olmadığını fakat istersem telefonu değiştirebileceklerini belirttiler. Bende bu durum sorun teşkil etmiyorsa telefonun değiştirmenin manasız olacağını ilettim ve konu bu şekilde sonuçlanmış oldu.

Bilgilerinize...
Hayırlısı buymuş güle güle kullanın

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9

Bilgilerinize...
Hayırlısı Hocam, Mutlu Günlerde Kullan senin gibi alıcı bulmak ta zor anlayışlı davranış tebrik ederim

Oyla:

tttarik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
erkek
Konular
0
Forumu okuyunca baktım aynı durum benim cihazda da mevcut ama kılıf kullanınca görülmüyor. Bana göre problem edilecek bir olay gibi görünmüyor.

Oyla:
Üst Alt