Yardım Ekran ışığı kararmasi

darkness45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Başyiğit
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar arkadaşlar. Oncelikle yeni yılınız kutlu olsun.
1 hafta önce Redmi not 8 pro 128 aldım. Genel olarak fena değil fakat Huawei mate 10 life dan sonra biraz acemilik oldu.
Facebookda yada YouTubeda video vs izlerken ekran ışığı bir süre sonra kararıyor. Bu durumun ekran ışığı süresi ile ilgisi olmaması lazım. Ekranda film video vs izlerken yada vs ekran ışığı sonmemesi lazim. Bu konuda buda yardimlarinizi bekliyorum.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Otomatik parlaklık açık olabilir mi hocam?

Diver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
Merhabalar Arkadaşlar!

Video izlerken veya oyun oynarken ekranın kararma sorunu benim Mi8'imde de olmuştu. Sorunun kaynağını tahmin ederek çözmüştüm.
Eğer Telefonunuzun ekranını; BAĞLANTI-PAYLAŞIM> YANSIT ile TV'nizde açarsanız. Daha sonra CEP-TV bağlantısını kesseniz bile XİAOMİ telefonlarının YANSITMA özelliği takılı kalabiliyor ve telefon, görüntünün yansıttığı TV ekranında görüntülenmesine ayarlı olduğu için VİDEO izlerken veya OYUN oynarken kendi ekranını beklemeye yani ekran korumasına alıyor. Görüntünün TV'de oynadığını sanıyor. giggle~~
ÇÖZÜM: AYARLAR > BAĞLANTI PAYLAŞIM> YANSITMA ve KABLOSUZ EKRAN mavi tıklarını kapatmanızdır. Artık telefonunuz asıl görünteyicinin kendisi olduğunu farkedecek ve VİDEO - OYUNLARDA ekran kararması olmayacaktır.