Yardım Ekran Görüntüsü[SS] Klasörünün Yerini Değiştirebilir miyim?(rootlu)

vezhak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mürsel Semih
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable v11.0.3
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, Google Fotoğraflarda sadece kameradan çektiklerimin drive'a kaydedilmesini istiyorum. Ancak biliyorsunuz ki DCIM klasörünün içine kaydediliyor Screenshotlar. O yüzden onları da drive'a yüklüyor. Bunun önüne geçmek için Screenshots klasörünün default konumunu değiştirmek istiyorum, cihazım rootlu mi 6 bu arada. Miui 11.0.3 kararlı yüklü. Nasıl yapabilirim?

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Anladım hocam, yine de teşekkür ederim uğraştığınız için. Sanırım alttaki modül aradığım şey

Teşekkür ederim hocam, yarın bu modüle bakacağım galiba aradığım şey bu
Başka türlü olacağını sanmıyorum 3 ay aradım bu olayı ben yine miui customızer in bundan önceki sürümünde yoktu son sürümünde var artık ve çok iyi stabil çalışıyor hafıza kartını da seçme imkanı var

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
Tamam hocam önemli değil sorununuz çözüldü önemli olan o iyi geceler ve forumlar :)

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam olay şöyle, o ekranda en üstte "Kamera klasörünüz otomatik yedeklenir." Yazmakta gördüyseniz. Benim screenshotlarım da kamera klasörüne kaydediliyor, o yüzden iptal edemiyorum.
Pardon hocam benim screenshots klasörü pictures klasörünun içindeymiş. Eu romun özelliği herhalde. Ben hala dcim klasöründe sanıyorum şimdi fark ettim :D Globaldayken dcimdeydi ve oradakiler de kamera klasörü altında toplu yedeklenmis. :)

Oyla:
Üst Alt