Çözüldü Ekran görüntüleri karanlık

Adrorel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU
Telefon Modeli
RN8P
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, MIUI12 ile birlikte gelen bir sorunum var. Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Ekran görüntüsü aldığımda ekran karanlık olarak alıyor simsiyah değil tabi ki. Benim gördüğüm ve aldığım görüntüyle alınan görüntü arasında fark var yani. Ekran ışığı son seviyede olsa bile durum aynı.

Not: Aydınlık Modda iken bu sorun olmuyor.

Son düzenleme:

Ardagrtkn0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Reis bende çıkmıyor o maalesef. Kontrastı otomatik ayarla seçeneği yok iyice baktım

Oyla:

chsars.s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asya
Cihazım
POCO x3 pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben de böyle gözüküyor, ben nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz acaba?

Oyla:

Baran özdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran özdemi
Cihazım
Redmi note 10
Konular
0
Arkadaşlar merhaba, MIUI12 ile birlikte gelen bir sorunum var. Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Ekran görüntüsü aldığımda ekran karanlık olarak alıyor simsiyah değil tabi ki. Benim gördüğüm ve aldığım görüntüyle alınan görüntü arasında fark var yani. Ekran ışığı son seviyede olsa bile durum aynı.

Hocam aynı sorun bende de var aşşağıda dediğiniz gibi karanlık modu duvar kağıdına ayarla dedim yanlız kontrastı oto ayarla yok bende ne yapmam gerekiyor

Oyla:
Üst Alt