E exen1907 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım murat Cihazım xaomi mi4 lt Yaş 44 Konum İstanbul Katılım 9 Temmuz 2016 Konular 7 Mesajlar 33 Tepkime puanı 2 Puanları 8 12 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar ikinci el mi 8 se aldım format atim dedim ekran fastboot da kaldı ne yapmam lazım telefon düzelirmi
Arkadaşlar ikinci el mi 8 se aldım format atim dedim ekran fastboot da kaldı ne yapmam lazım telefon düzelirmi
H hmthvrn мιυιcαɴdιr Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Abdulhamit Cihazım Redmi Note9 Pro Konum İstanbul Katılım 21 Mayıs 2017 Konular 16 Mesajlar 2.610 Tepkime puanı 5.993 Puanları 238 12 Aralık 2018 #11 exen1907' Alıntı: Ben yapamazsam telefoncular yapar demi hocam cihaz çop olmamıştır demi Genişletmek için tıkla ... Yok hocam cihaz çöp değil anlatımlar kolay emin olun sizde yapabilirsiniz MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
exen1907' Alıntı: Ben yapamazsam telefoncular yapar demi hocam cihaz çop olmamıştır demi Genişletmek için tıkla ... Yok hocam cihaz çöp değil anlatımlar kolay emin olun sizde yapabilirsiniz MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E exen1907 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım murat Cihazım xaomi mi4 lt Yaş 44 Konum İstanbul Katılım 9 Temmuz 2016 Konular 7 Mesajlar 33 Tepkime puanı 2 Puanları 8 12 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 hmthvrn' Alıntı: Yok hocam cihaz çöp değil anlatımlar kolay emin olun sizde yapabilirsiniz MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağol hocam Oyla: Oyla 0 Downvote
hmthvrn' Alıntı: Yok hocam cihaz çöp değil anlatımlar kolay emin olun sizde yapabilirsiniz MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağol hocam