Yardım Ekran deseni açamıyorum

gizem77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gizem
Cihazım
mi 5
Konular
6
Merhaba arkadaşlar mi5 ekran desenini açamıyorum, parmak izini de nedense tanımıyor telefonum. Çok yeni sayılır forumu araştırma fırsatı bulamadım malesef ama anladığım kadarıyla twrp yüklemek gerekiyormuş, bootloader var recovery moduna alamıyorum garanti kapsamı dışında kalmadan bu sorunu aşmanın yolunu acilen anlatabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleme:

gizem77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gizem
Cihazım
mi 5
Konular
6
Rica ederim hocam, size benzer bir sorun yaşayan bir kullanıcımız aşağıda ki linkte bazı denemelerini paylaşmış özelikle 13.Mesaja isterseniz bir göz atabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.
İyi formlar.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/...re-girmekten-dolayi-kilitledi-acilmiyor.6023/
çok teşekkür ederim, o şekilde değil ama google dan android device manager ile cihazı silerek hallettim :) sorun yaşayan arkadaşların bilgisine.

Oyla:

mithat7ok

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mito
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
çok teşekkür ederim, o şekilde değil ama google dan android device manager ile cihazı silerek hallettim :) sorun yaşayan arkadaşların bilgisine.
gizem çok çok tşk ederim senin sayende bende bu sorundan kurtuldum o kadar telefoncuya götürdüm hiçbiri çare olamadı yazılım atmak için 100 tl fiyat istediler

Oyla:
Üst Alt