Yardım Ekran Değişimi

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13
Selamlar arkadaşlar,
Kısa bir süre önce talihsizlik sonucu 9T Pro cihazımın ekranı kırıldı. Ekran değişimini kendim yapabilirim. Kaliteli bir ekran satın alabileceğim bir yer önerisi olan var mıdır? N11 gibi sitelerde birkaç ilan gördüm fakat güvenemedim. Daha önceden satın almış olan birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Not: İstanbul içinde dükkandan da alabilirim dükkan önerilerinize de açığım.
Not 2: Elinde bozuk olup da ekranı sağlam olan 9T Pro ve ya K20 Pro cihazınızı da satın alabilirim.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam bu soruyu bence buraya değil de telefoncu telefoncu gezerek öğrenmeniz daha doğru olur.

Son düzenleme:
Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam bence Fatih'i Sirkeci'yi bir dolaşın onlarda parasına göre kalite kalite ekranlar bulunuyor. Sahibinden üzerinden de çıkma ekran bulabilirsiniz. Nadir de olsa düşebilir önünüze.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam bu soruyu bence buraya değil de telefoncu telefoncu gezerek öğrenmeniz gerekiyor biz bu forumda yazılımsal ağırlıklı sorunlara çare arıyoruz
Forumda yazılımsal olduğu kadar donanımsal olarak da kendine çözüm bulan pek çok kullanıcı var hocam.. Arkadaş zaten belirtmiş, ekran lazım diye.. Forumda cihazı çöp olup ekranı sağlam olan bir kullanıcı çıkarsa diye düşünmüştür belkide.. Iyi de etmiş.

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Forumda yazılımsal olduğu kadar donanımsal olarak da kendine çözüm bulan pek çok kullanıcı var hocam.. Arkadaş zaten belirtmiş, ekran lazım diye.. Forumda cihazı çöp olup ekranı sağlam olan bir kullanıcı çıkarsa diye düşünmüştür belkide.. Iyi de etmiş.
Ayn hocam teşekkürler

Oyla:
Üst Alt