Soru Ekran değişimi

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
Merhaba arkadaşlar mi a1 ekranım kırıldı internetten ekran getirttim telefoncuya verdim degistirmesi için telefoncu bana ekran çalışmadı versiyon yukliyecem dedi bu telefonlar bazen ekran degisiminde versiyon istiyor yazılım yüklenmesi gerekiyor dedi böyle birşey varmı ekran değişimi ile versiyonun alakası olmayacagini düşünüyorum?

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Merhaba arkadaşlar mi a1 ekranım kırıldı internetten ekran getirttim telefoncuya verdim degistirmesi için telefoncu bana ekran çalışmadı versiyon yukliyecem dedi bu telefonlar bazen ekran degisiminde versiyon istiyor yazılım yüklenmesi gerekiyor dedi böyle birşey varmı ekran değişimi ile versiyonun alakası olmayacagini düşünüyorum?
evet sallamıs arkadas sanırım hocam...

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Hocam başka telefoncuya götürün o telefoncu birşeyler araklayacak telefondan kesinlikle

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
özelden yazdım hocam...

Oyla:

sonergul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
11
Merhaba,
Ekran çalışmadıysa eğer verin geri göndereceğim deyin. İnşallah ekran üzerindeki jelatini sökmemiştir. Garanti kapsamında kalması için önce ekranı test etmesi ve jelatinini sökmemesi gerekiyor. Ama derse ki yazılım yükleyeceğim öyle çalışacak yalan söylüyordur. Ayrıca Android 9 Pie güncellemesi geldi. Doğrudur fakat ekranka bi alakası yok. Artı para vermeyin.
Ayrıca Mi A1'lerin ekranı çok hassas. Üstte yer alan ahize boşluğunun oradan çok çabuk kırılıyor. Spigen gibi iyi bir kılıf kullanın...

Oyla:

mkyb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
xiaomi
Konular
14
Yalan söylemiş. İşi büyütüp fazla para almak istiyor muhtemelen. Yada telefonun bir yerini bozdu.

Oyla:

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu teslim aldım şuan orijinal ekrana göre renk farkı var biraz ekranı Bali ile yaptırmış ve kenar çıtasını kirmis biraz suanlik sıkıntı yok çalışıyor parça arakladimi bilmiyorum ama bu telefoncu bulunduğum yerde bilinen büyük bir Tamirci tanidikta sayılır normalde dışarıdan gelen parçayı takmıyor ama tanıdık sayesinde taktı bana öğleden sonra 4 gibi gel demişti ben erken gitmiştim herhalde yapmadığı için böyle birşey dedi sanırım tam bilmiyorum artık amacı neyse suanlik sorun yok ekranda orijinal ekranın yerini tutmuyor sadece bunu soyleyebilirim

Oyla:

mkyb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
xiaomi
Konular
14
Ekranda kalite düşmesi normal. Sonuçta yan sanayi ekran.

Oyla:

ugraskanizm35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 64 GB
Konular
0
Kıymetli kardeşim öncelikle geçmiş olsun.3 Hafta önce bende talihsiz bir kaza sonucu ekranımı kırdım fakat telefonumdan çok memnun olduğumdan dolayı orjinal servisinde yaptırmayı tercih ettim.
Piyasada 150-350TL arasında fiyat aldım fakat hiç birinin servisteki malzeme ile aynı olmayacağını bildiğim için servise 600TL karşılığında yaptırdım.
Bilgin olsun bu tarz mekanik değişimlerde herhangi bir versiyon vb şeyler yüklemeye gerek yok
pc değil bu farklı bir durum var muhakkak

Oyla:
Üst Alt