Yardım Ekran birden gitti

tonani67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tuhan
Cihazım
mi4
Konular
2
Arkadaşlar merhaba,
Telefonu alalı dört gün oldu ve bugün şarjım yüzde 50 olmasına rağmen ekran birden kapandı. Tuş takımı ışıkları yanıyordu. Kilit tuşuna basınca ışıklar yanıyor tekrar basınca kapanıyordu. Ekranda herhangi bir hareketlilik malesef yok. Birisi aradığında telefon o kişide çalıyormuş gibi gözüküyor ama benim telefonumda herhangi bir hareketlilik olmuyordu. Şuan sanırım şarjım bitti ve artık tuş takımında ışıkta yok. Telefonu şarja taktım ve şarj ışığı yanmasına rağmen telefonu açamıyorum. İki gün önce çok değişik bir virüs bulaştırmıştım telefonu kitliyor ve sürekli reklam çıkıyordu ekranda. Birisi bu durumu düzeltebileceğimi söylesin lütfen

tonani67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tuhan
Cihazım
mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda ise şarj ışıüı sürekli yanıp sönüyor

Oyla:

mtnuyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mtnuyr
Cihazım
mi 9t
Meslek
öğretmen
Konular
12
cihazınızı recovery moda alıp, yada twrp modda yeni bir rom yüklemeizi yüklemeden öncede tüm verilerinizi silmenizi öneririm.

Oyla:

tonani67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tuhan
Cihazım
mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazınızı recovery moda alıp, yada twrp modda yeni bir rom yüklemeizi yüklemeden öncede tüm verilerinizi silmenizi öneririm.
telefon hiçbir şekilde tepki vermiyorsa bunu nasıl yapabiliriz varmı yöntemi?

Oyla:

mtnuyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mtnuyr
Cihazım
mi 9t
Meslek
öğretmen
Konular
12
telefon home + ses yükseltme tuşu ile recovery moda geçebiliyor mu yada home+ ses kısma ile flashmoda. bir dene birde aşağıdaki linki incele.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
telefon hiçbir şekilde tepki vermiyorsa bunu nasıl yapabiliriz varmı yöntemi?
Mi Flash ile Flash all seçeneğini seçerek telefonu komple sıfırdan yeniden yükleyebilirsiniz. Mi4 bölümünde videolau anlatımları var.

telefon home + ses yükseltme tuşu ile recovery moda geçebiliyor mu yada home+ ses kısma ile flashmoda. bir dene birde aşağıdaki linki incele.

Bu Hard reset değil soft reset. Videoyu yapan arkadaş standart telefonu fabrika ayarlarına alma işlemini Hard Reset zannediyor.
Bu yöntemde, system partisyonuna dokunulmadığı için virüsler de system partisyonuna bulaştıysa hiçbir işe yaramaz.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt