Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlar. Redmi Note 9 pro telefonum miui 12.5 den sonra çok şarj yemeye başladı. Pil ayrıntılarına baktığımda 1.24 saatte %24 şarj gittiğini gördüm. Bunun bir çözümü varmıdır acaba? Ekran kapalıyken bile çok şarj gitmesi bence normal değil.
miui 11 de belki o süreleri alırsınız cihazda ama bu cihazda yüklü uygulama, aktif ram ve sistem kullanan uygulamaların aktivitesi vs ile çok değişken olabiliyor. yani romun ve sistemin etkisi büyük ayrıca her zaman söylüyorum cihazlar her güncelleme ile bilinçli eskitiliyorlar bunu yapmayan firma yok her güncellemede bu biraz arttırılıyorlar birde cihazın kulanımından doğan doğal eskimesi var tabi oyun cihazları çok yoruyor benim cihaz ilk adığımda 10 saat ekran süresi alıyordum şimdi 7 saat alsam ki çok zor alamıyorum alırsam şükrediyorum.
cihazların en stabil ve yüksek pil veren romları fabrika romlarıdır pil istiyorsanız onları deneyin çünkü satış politikası olarak en optimum seviyede bu romlar oluyor