Yardım EGN Rom harici başka Rom atılmıyor

Gray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Mi 8 lige
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EGN
Telefon Modeli
Mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba cihazım çöktü açılmıyordu BL düşüyordu ENG rom yükledim diğer romları yüklemek istediğimde boot loopa tekrar düşüyor Qcn yedek aldım sıfırladım qcn yi öyle denedim fayda etmedi cihazım BL kilidi açık yardımcı olursanız sevinirim.

Mi note 10 lite
BL kilidi açık
TWRP kurulabiliyor

Gray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Mi 8 lige
Konular
1
eng rom hariç açılmıyorsa imei yoktur cihazda ondan açılmıyor olabilir imei yedeğini geri yazdınız mı ?
E:unable to update logical partition : /system_ext [kırmızı şekilde] yazıyor şuan kurulum bitti yine bootloopa girer gibi :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E:unable to update logical partition : /system_ext [kırmızı şekilde] yazıyor şuan kurulum bitti yine bootloopa girer gibi :(
hata vermeden tekrar recovery sayfasına attı

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
elinizde efs yedeği var anladıgım kadarıyla sorunu çözemezseniz özelden yazın teamwiewer id ve şifreyi iletirseniz pc ye baglanıp yardımcı olmaya çalışırım

Oyla:

AftPro

Elit üye
Premium Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk
Cihazım
redmi 11
Konular
1
elinizde efs yedeği var anladıgım kadarıyla sorunu çözemezseniz özelden yazın teamwiewer id ve şifreyi iletirseniz pc ye baglanıp yardımcı olmaya çalışırım
Bl kapalıysa yetkiliyle rom atılmalı.

Oyla:

Gray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Mi 8 lige
Konular
1
Arkadaşlar başına gelen olursa ENG rom ardından sırası ile MİUİ 11 Yükledim güncelleye güncelleye son sürümü atabildim başka şekilde olmuyor burhan0660 hocamın dediği gibi modem ve QCN efs yedeklerini sildim tekrar attım

Oyla:
Üst Alt