Sohbet EgeTech güvenilirmi?

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Hocam bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın, size tavsiyem Turan GSM, Milano GSM gibi yerlerden almanız.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
repair tam olarak nasıl oluyor ki?
Cihazın imei cihaz yurtdışından geldiği için kayıt olmazsa yasal 8 aydan sonra kapanır kayıt en son 1600 tlydi sanırım.
Telefoncular yazılımla imei dosyasını değiştirir kullanılmayan telefonun imeini aldığınız cihaza verir yasa dışıdır.

recepasln.58

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Samsung
Konular
3
Cihazın imei cihaz yurtdışından geldiği için kayıt olmazsa yasal 8 aydan sonra kapanır kayıt en son 1600 tlydi sanırım.
Telefoncular yazılımla imei dosyasını değiştirir kullanılmayan telefonun imeini aldığınız cihaza verir yasa dışıdır.
klon imei mi oluyor bu? ben klon imei sorun çıkartmıyor diye biliyordum ama

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Egetech'den hiç alışverişim olmadı ama kapalı kutu alırsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. 1250 çok iyi fiyat. IMEI işlemini de yapmazlarsa sorun olmaz 50-100 liraya başka birine yaptırırsınız 8 ay süreniz var nasıl olsa. Bir sorun yaşadığınızda destek alabileyim falan derseniz daha köklü firmalara yönelebilirsiniz.

recepasln.58

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Samsung
Konular
3
Egetech'den hiç alışverişim olmadı ama kapalı kutu alırsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. 1250 çok iyi fiyat. IMEI işlemini de yapmazlarsa sorun olmaz 50-100 liraya başka birine yaptırırsınız 8 ay süreniz var nasıl olsa. Bir sorun yaşadığınızda destek alabileyim falan derseniz daha köklü firmalara yönelebilirsiniz.
aynn ama aklımdaki tek soru imei sıkıntısı hocam onu nasıl halledebilirim klon felansa büyük ihitmalle klondur

Üst Alt