- Adım
- Erkan
- Cihazım
- mi mix 3 & mi 9
- Konular
- 6
selamlar, elinize sağlık, telefonlarımı ingilizce kullanıyorum, orjinal halini nasıl buluruz?
ana konuda düzeltilmiş hali mevcut hocamNumara çevirme ekranı görünmüyor bendemi 8se mi room beta
teşekkürler ...orjinal hali çince hocamselamlar, elinize sağlık, telefonlarımı ingilizce kullanıyorum, orjinal halini nasıl buluruz?
Temayı nasıl dark mod uyumlu hale getirebiliriz hocam. Dark mod kullanınca orjinal temaya döndüğü için sinir oluyorum dark modu kullanamıyorum bu yüzden.Temayı dark mode uyumlu hale getirebilirsiniz hocam. Sonra dark mode açıp. Hem temayı hem 3. Parti uygulamaları benim kullandığım gibi karanlık modda kullanabilirsiniz
Temayı nasıl dark mod uyumlu hale getirebiliriz hocam. Dark mod kullanınca orjinal temaya döndüğü için sinir oluyorum dark modu kullanamıyorum bu yüzden.
Hocam bildirim çubuğunda mobil veriyi açınca sinyal iconu ile üst üste biniyor belli olmuyor pek düzeltmenin bir yolu varmı eu beta
Elimden geldiğince Türkçe ye çevirdim
Hayırlı Forumlar..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI 11 Uyumlu Tuşlar Düzeltilmiş Hali :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DarkLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir