Soru Edl modunda mi5s nasıl rom yüklerim?

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Edl modunda nasıl rom yükleniyor ve bu modda rom yüklemenin mi flash ile rom yüklemek ten farkı nedir ?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hemen hemen aynı hocam bir fark yok gibi ama tehlikesi büyük cihazın çöp olma ihtimali yüksek. Mecbur kalmadıkça böyle bişey denemeyin derim hele de tecrübeli değilseniz.Şahsen ben buna cesaret edemem.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen hemen aynı hocam bir fark yok gibi ama tehlikesi büyük cihazın çöp olma ihtimali yüksek. Mecbur kalmadıkça böyle bişey denemeyin derim hele de tecrübeli değilseniz.Şahsen ben buna cesaret edemem.
Hocam mecburen deneyeceğim başka çarem kalmadı parmak izi okuyucusu çalışmıyor cihazın ne yaptıysam çözemedim mi flash tan defalarca temiz kurulum yaptım ama hala çalışmıyor ve sistem stabil çalışmıyor sık sık uygulamalardan atıyor.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam mecburen deneyeceğim başka çarem kalmadı parmak izi okuyucusu çalışmıyor cihazın ne yaptıysam çözemedim mi flash tan defalarca temiz kurulum yaptım ama hala çalışmıyor ve sistem stabil çalışmıyor sık sık uygulamalardan atıyor.

Edl ile rom atma sorununuza çözüm olmayacak bence hocam. Bu riski almanızı tavsiye etmem.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Edl ile rom atma sorununuza çözüm olmayacak bence hocam. Bu riski almanızı tavsiye etmem.
En temiz nasıl rom atarım hocam mi flash bile çare etmedi tavsiyeniz nedir ?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
En temiz nasıl rom atarım hocam mi flash bile çare etmedi tavsiyeniz nedir ?

Mi5s parmak izi ilk günden bu yana sorunlu zaten,şahsen benim telefon dahi canı isterse okuyor canı istemez ise okumuyor.Sizin parmak izi hiç mi okumuyor?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Mi flashla EDL modda ile fastboot modda rom yüklemek aynı şey hocam EDL modda cihazın ekranı kararır com3 şeklinde gözükür fastboot modu biliyorsunuzdur zaten.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Mi5s parmak izi ilk günden bu yana sorunlu zaten,şahsen benim telefon dahi canı isterse okuyor canı istemez ise okumuyor.Sizin parmak izi hiç mi okumuyor?
Hocam custom romlarda ve miui global de hiç okumuyor sadece muiu 9 beta yüklendikten sonra güncelleme yaptıktan sonra nadirde olsa okuyor bu sorunum geçen gün lienega os ve crazy aqua v2 Kerbela kurduktan sonra başladı forumda konu açtım yardımcı olan yok bende kendi çözümlerine birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ama ne yaptiysam olmadi edl modda son carem baska ne yapa bilirim bilmiyorum xiaomi kendi forumundada konu actim is yarar cevaplar almadim siz ne yapmami oneririsiniz nasil sisitemi komple silip tekrardan ilk hali gibi kurarim.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Mi flashla EDL modda ile fastboot modda rom yüklemek aynı şey hocam EDL modda cihazın ekranı kararır com3 şeklinde gözükür fastboot modu biliyorsunuzdur zaten.
Hocam en temix nasil kurulum yaparim usttede belirttim gibi mi flash ise yaramadi ne yapmami oneririsiniz ?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam en temix nasil kurulum yaparim usttede belirttim gibi mi flash ise yaramadi ne yapmami oneririsiniz ?

Temiz kurulum mi flash ile flash all seçeneğini seçerek kurulum yapılır sistem komple sıfırlanır bu seçeneği seçerek kurulum yaparsanız, MI5s'de parmak izi sorunu çözmüşlerdi donanımsal bir sorun yoksa gelecek olan güncellemeleri bekleyin, veya farklı romlar deneyin.

Oyla:
Üst Alt