Yardım EDL Mod İle ROM Atma

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Dün geceden sabaha kadar uğraştım yapamadım , test point ile kısa devre yapıp edl moda alıyorum ve com3 olarak gözüküyor herhangi bir sorun yok burada. Fakat patched mi flash ile mi firm sitesinden indirdiğim global stock rom u flaşlamaya çalıştığım zaman dummy.img kısmında takılı kalıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olacak var mı? ChatGpt 2018 versiyonlu patched mi flash kullansan sorunun çözülebilir falan diyor ama emin değilim ve nereden bulacağımı bilmiyorum kendisi de doğru düzgün link atmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

patched firehose da lazımmış sanırsam
Firehose ihtiyacı yok hocam. USB 3 portu kullanıyorsanız USB 2 ile orijinal kablo ile deneyin.
Bu mi flash tool ile deneyin.

ogedaytekand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ogeday
Cihazım
Poco F3
Konular
2
Firehose ihtiyacı yok hocam. USB 3 portu kullanıyorsanız USB 2 ile orijinal kablo ile deneyin.
Bu mi flash tool ile deneyin.
Bu linkteki dosyaları indirdiğim stock ROM dosyasının içine attım ve EDL moddayken Patched Mi Flash ile flashladım telefon açıldı vallahi ilginç. Şimdi OEM kilit ayarlarda açık gözüküyor ve Fastboot getvar unlocked yazdığım zaman CMD'ye " no " yazıyor. Ben Play Store'da sertifika istiyordum o sorunum çözüldü ya yeter bana diğer arkadaşlara kolay gelsin :D

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Bu linkteki dosyaları indirdiğim stock ROM dosyasının içine attım ve EDL moddayken Patched Mi Flash ile flashladım telefon açıldı vallahi ilginç. Şimdi OEM kilit ayarlarda açık gözüküyor ve Fastboot getvar unlocked yazdığım zaman CMD'ye " no " yazıyor. Ben Play Store'da sertifika istiyordum o sorunum çözüldü ya yeter bana diğer arkadaşlara kolay gelsin :D

Geçmiş olsun hocam. Kilidi açmak için yine tool kullanmanız lazım.

Üst Alt