Yardım EDL Mod İle ROM Atma

ogedaytekand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ogeday
Cihazım
Poco F3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba EDL mod ile soft brick Poco F3 cihazıma Patched Mi Flash ile MiFirm sitesinden indirdiğim stock global rom atacağım fakat EDL mod için driver eksik. Qualcomm hs-usb qdloader 9008 sitesine gittiğim zaman 1.00.25 sürümü var ancak ChatGPT`ye sorduğumda 1.00.32 var diyor güncel olarak fakat bulamadım o sürümü. EDL mod için 1.00.25 yeterli midir? Bu arada aynı cihaza sahip arkadaşlar için konu linkini aşağıya bırakıyorum aynı şekilde cihazınızı telefoncuya götürmeden evde tamir edebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sürümün önemi yok. Aygıt yöneticisinde 9008 olarak görsün işlem yapılır.

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Arkadaşlar merhaba EDL mod ile soft brick Poco F3 cihazıma Patched Mi Flash ile MiFirm sitesinden indirdiğim stock global rom atacağım fakat EDL mod için driver eksik. Qualcomm hs-usb qdloader 9008 sitesine gittiğim zaman 1.00.25 sürümü var ancak ChatGPT`ye sorduğumda 1.00.32 var diyor güncel olarak fakat bulamadım o sürümü. EDL mod için 1.00.25 yeterli midir? Bu arada aynı cihaza sahip arkadaşlar için konu linkini aşağıya bırakıyorum aynı şekilde cihazınızı telefoncuya götürmeden evde tamir edebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hocam edl mod ile neden uğraşıyorsunuz ki soft brick demişsiniz yani fastboota giriyor olmalı oradan yükleseniz daha kolay değil mi?

ogedaytekand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ogeday
Cihazım
Poco F3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam edl mod ile neden uğraşıyorsunuz ki soft brick demişsiniz yani fastboota giriyor olmalı oradan yükleseniz daha kolay değil mi?
flash_all_lock yaptığım için oem kilitli yani stock rom yükleyemiyorum veya twrp atamıyorum :(

ogedaytekand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ogeday
Cihazım
Poco F3
Konular
2
Fastboot to edl yapman gerekiyor. Bu işlem ücretli.
Yada telefonu Sökmen gerekiyor edl ye almak için.
evet söktüm zaten kısa devre yapacağım ancak internetim kısıtlı olduğu için yarını bekliyorum , mifirm sitesinden stock rom indirip o şekilde yapacağım :)

ogedaytekand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ogeday
Cihazım
Poco F3
Konular
2
Dün geceden sabaha kadar uğraştım yapamadım , test point ile kısa devre yapıp edl moda alıyorum ve com3 olarak gözüküyor herhangi bir sorun yok burada. Fakat patched mi flash ile mi firm sitesinden indirdiğim global stock rom u flaşlamaya çalıştığım zaman dummy.img kısmında takılı kalıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olacak var mı? ChatGpt 2018 versiyonlu patched mi flash kullansan sorunun çözülebilir falan diyor ama emin değilim ve nereden bulacağımı bilmiyorum kendisi de doğru düzgün link atmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün geceden sabaha kadar uğraştım yapamadım , test point ile kısa devre yapıp edl moda alıyorum ve com3 olarak gözüküyor herhangi bir sorun yok burada. Fakat patched mi flash ile mi firm sitesinden indirdiğim global stock rom u flaşlamaya çalıştığım zaman dummy.img kısmında takılı kalıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olacak var mı? ChatGpt 2018 versiyonlu patched mi flash kullansan sorunun çözülebilir falan diyor ama emin değilim ve nereden bulacağımı bilmiyorum kendisi de doğru düzgün link atmıyor.
patched firehose da lazımmış sanırsam

Son düzenleme:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

patched firehose da lazımmış sanırsam
Muhtemelen DFT pro gibi ücretli tool lar atar.

Üst Alt